tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kun aika on...

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin myös meidän tiet eroavat viikon kuluttua, virallisesti kuun lopussa. Monta hyvää ja ihanaa vuotta takana, mutta vielä paremmat ajat ovat toivottavasti edessä. 

Siinä siis syy infernaaliseen blogihiljaisuuteen. Viime syksystä lähtien kypsytelty asia, joka on vienyt työn ja opiskelun ohella kaiken ylimääräisen ajan. Koneella istuminen blogikirjoittelun merkeissä ei ole rehellisesti sanoen käynyt edes mielessä, kunnes muutama viikko sitten alkoi tulla ihmettelevää viestiä epätavallisen pitkästä kirjoitustauosta. Siispä pakkorako selittää.


Onko teillä kaikki hyvin? Onko jotain tapahtunut? Voi kyllä. On ja on. Todellakin. Tässä keväällä nyt vaan kävi niin, että meidän perheen ja talonpuolikkaan yhteiselo tuli tiensä päähän, meidän täysin omasta ja yhteisestä aloitteesta. Ja toki syyllinenkin tähän on. Se kuuluisa toinen. Jota ei kuitenkaan vielä ole, paitsi kuvissa. Ja hän on syylliseksi aika kiva, eikä eroon siis liity sen suurempaa draamaa tai mustasukkaisuutta.

Siispä hyvästi 115 neliötä, tervetuloa 53,5 neliötä. Mutta vain väliaikaisesti, isompi odottaa...


ps. Saatan ehkä suurella varauksella palata...

9 kommenttia:

 1. Puhtia pakerrukseenne kohti yhteistä unelmaa! Tuija

  VastaaPoista
 2. This is how my pal Wesley Virgin's adventure starts with this shocking and controversial video.

  You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he revealed hidden, "MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to get anything they want.

  THESE are the EXACT same SECRETS lots of famous people (notably those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

  You probably know that you use only 10% of your brain.

  That's really because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

  Perhaps this conversation has even taken place IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years ago, while riding a non-registered, beat-up trash bucket of a car without a driver's license and with $3 in his bank account.

  "I'm absolutely frustrated with living check to check! When will I get my big break?"

  You've taken part in those types of conversations, right?

  Your own success story is going to be written. All you have to do is in YOURSELF.

  Watch Wesley Virgin's Video Now!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!