lauantai 25. maaliskuuta 2017

Kevään lapsi. (ja Erisan-arvonnan voittaja)

Tämä viikko on ollut jotenkin tosi hyvä ja energisoiva. Auringonpaiste ja iltapäivän lämpö. Soliseva vesi ja linnunlaulu. Valoisat aamut ja vielä valoisammat illat. Kasvava rairuoho ja aurinkolasit.

Eilen käytiin oppilaiden kanssa aamun liikuntatunnilla kävelylenkillä järven rannalla ja yhdessä kohdin oli open pakko pysähtyä ja ihan vain kuunnella luontoa. Aamun pienessä pakkasessa sormet jäässä innostuin ottamaan muutamia kuvia. Samassa paikassa parit tytöt nappasivat selfien ja pojat ihmettelivät puoliksi sulanutta järvenlahtea. Se oli jotenkin niin täydellinen alku viikon viimeiselle työpäivälle!


Fiilis tosin laski tänään aamulla, kun avasin kaihtimet. Lunta. Mutta jospa se nyt menisi vanhan kansan mukaan. Uusi lumi, vanhan surma.

Eilen päättyi muuten se Erisan-arvonta. Kiitos kaikille osallistujille, teistä jokainen olisi ansainnut arvonnan voiton. Voi meitä kuivaihoisia...Tällä kertaa arvonnan suoritti vikkeläsorminen Eino tabletin ruudulta ja onni suosi tällä erää sinua Sanni L. Laitan sulle pikapikaa sähköpostia, jotta saat (toivottavasti) apua kuivaan ihoosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!