maanantai 20. helmikuuta 2017

What a week.

Nyt ei voi sanoa kuin, että lasken lähes minuutteja. Nimittäin ensi viikon lomaan. Viime viikko oli suoraan sanottuna jotain aivan kamalaa ja loma tulee enemmäin kuin tarpeeseen. Muutenkin koko alkuvuosi on ollut yhtä hullunmyllyä ja laskinpa tässä juuri, että vapaaillat ovat olleet melkoisen kortilla, yöunista puhumattakaan. Viime viikolla unta tuli keskimäärin noin 5 tuntia yössä. Ei ihan kovin tervettä meininkiä. 

Maanantaina kahdeksasta kuuten asti töitä, tiistaina koko päivä Helsingissä. Keskiviikkona kahdeksasta viiteen asti, torstaina koko päivä Turussa. Perjantaina normipäivä, mutta silti kävin vielä ihan kierroksilla viikon meiningeistä. Koko viikko siis sykkimistä paikasta (ja kaupungista) toiseen, siihen lisänä kahden verkkokurssin deadline ja armotonta kotihommien pyörittämistä. Plus kolme salia, ilman en olisi kestänyt tätäkään vertaa. Eli pisteet vaan kaikille, jotka tätä palettia vetää ihan normisti!


Lauantaina sitten tulikin stoppi. Ihan järkyttävän huono olo, heikotti, en jaksanut tehdä mitään ja koko kroppaa kihelmöi. Olin aivan satavarma, että se on menoa nyt. Se saakelin norovirus. Viimeisillä voimilla kävin lauantai-iltana nukkumaan lämpimän kauratyynyn viereen kahden peiton alle villasukat jalassa ja olin valmiina syöksymään vessaan tarvittaessa. Mutta ei. Nukuin kellon ympäri ja siinä se. Ei enää mitään. Sunnuntaina oli vielä inasen heikkoa meininkiä, mutta ruokaa upposi jälleen normaaliin tahtiin ja käytiin poikien kanssa jopa metsäretkellä. Tänään olin ihan normisti töissä ja reenaamassa, hyvin kulki molemmat. Siispä lauantai taisi nyt mennä oikein kunnolla stressin piikkiin! 

Viime viikko siis kuitenkin jo suoritettu ja onneksi ohi. Toki tiesin koko alkuvuoden, että se on edessä, mutta ei näihin oikein osaa varautua millään. Eikä mulla ole koskaan ennen kroppa reagoinut näin. Kai se ikääntyminen näkyy siinäkin!


Jep, tässä se tuli. Pitkästä aikaa. Kiintiövalituspostaus. Olkaa hyvät.

Seuraavalla kerralla jotain muuta, see you. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!