perjantai 10. helmikuuta 2017

Perjantaisohva

Meillä sohva siirtyilee vähän väliä paikasta toiseen. Välillä se on keskellä olohuonetta divaaniosa keskellä. Toisinaan käännetään siitä asennosta 90 astetta ja divaani onkin seinää vasten. Nyt viimeisimpänä raahattiin sohva taas pitkästä aikaa olohuoneen ikkunoiden eteen. Tässä järjestyksessä olohuoneen tilantuntu kasvaa merkittävästi ja olohuoneessa on tilaa touhuilla ihan eri tavalla. Toki se on vähän myös huono juttu, koska nyt poikien leikit levittäytyy entistä laajemmalle alueelle ja eksyypä välillä olkkariin myös pyykkiteline tai kuntoiluvehkeitä. 


Huomaatteko muuten, että meille on sohvapöytä? Juu kyllä, sohvapöytä. En muista koska viimeksi meillä olisi varsinaisesti ollut virallista sohvapöytää, ehkä joskus Tampereen aikoina? Tai no onhan meillä ollut se Ikean Lack toteuttamassa sohvapöydän virkaa, mutta lähinnä se on ollut poikien leikkejä varten. Nyt tällä uudella pöydällä kuulkaa ei saa leikkiä. Eikä siihen myöskään saa kerääntyä mitään ylimääräistä roinaa. Tämä on äitin juttu nyt.


Tältä siis meidän olohuone nyt näyttää. Ja yllättävää on, että nämä kuvat on otettu ihan normaalina arkipäivänä, ilman mitään lavastuksia. Eli vihdoin taitaa olla se aika, kun koti pysyy edes hetken edustuskelpoisena ja siitä voi ottaa kuvia, ilman että pitää tuntitolkulla siivota ja raivata. Se nyt tuskin kuitenkaan yllättää ketään, että kuvien ottamisen jälkeen paikalle raahattiin yksi säkillinen junaradan osia, toinen laatikollinen junia ja kaikki kaadettiin keskelle olkkarin mattoa. Life is life...

2 kommenttia:

  1. Meidän olohuoneessa on sohvaa, divaania ja kaksi suurta lepotuolia, joten paikan vaihtaminen on hankalaa. Sohva onkin aika uusi ja voisikin katsoa saisiko järjestettyä uudeelleen huonekalujen paikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me on yritetty minimoida oikeastaan kaikkien huoneiden kalustus, jotta huonekalujen järjestyksen muuttaminen olisi mahdollisimman helppoa. Ja jääpä näin myös enemmän tilaa poikien levittää kaikki pikkuautot :D

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!