sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Jotain parasta.

Viikko Ylläksellä. Onhan se nyt aivan parasta!Alkuun vähän jänskättiin pitkiä matkoja autossa, pojat kun eivät ole näin pitkiä reissuja vielä tehneet. Mutta hyvin sujui! Menomatkalla pysähdyttiin yöksi Ouluun ja paluumatka tultiin yhtä kyytiä koko matka alas. Vähän toki sellaista matkakiukkua ja väsymystä oli havaittavissa (myös etupenkillä..), mutta tosi yllättyneitä ollaan siitä, miten hyvin matkat sujuivat. Hyvä me!

Viikon aikana hiihdettiin, pulkkailtiin, laskettiin mäkeä, paleltiin, naurettiin ja oltiin vaan. Käytiin moikkaamassa poroja ja Jounin kaupan Sampoa melkein päivittäin ja ihailtiin iltaisin revontulia. Lisäksi kulutettiin kyllä ihan armotta mökin saunaa ja Airamin termaria. Toki myös kerrospukeuduttiin oikein urakalla melkein 40 asteen pakkasessa ja sanattomina ihailtiin Ylläksen huipulta avautuvia maisemia. Ei niitä vaan voi käsittää eikä saada kuviin. Ja se sininen hetki, omg. 


Parasta koko reissussa kuitenkin oli seura. Lomanviettoa oman perheen kesken ja siihen kaupan päälle vielä lapsenvahdit! Oi joi joi. 


 Huomenna sitten arkeen. Ei jaksa. Ei kykene. Ei pysty. Haluan takas.


2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia, vaikka näissä kuvissa ei ees näy kunnolla miten hienoja ne maisemat on ollu. Tsemppiä alkavaan arkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lappi on kyllä ihan mahtava ja kuvia olisi vielä vaikka miten paljon lisääkin :D Kiitos tsempeistä ja mukavaa eloa sinnekin!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!