maanantai 19. joulukuuta 2016

Pikkusen joulujuttua

Viisi yötä jouluun. Eikä mitään tietoa vielä joulufiilareista. Huoh, lahjat nyt sentään on hommattu ja paketoitukin jo. Ensimmäiset joulukortit tipahtivat tänään postilaatikkoon ja glögiä nyt on kitattu jo hyvän aikaa. Silti. Joku tänä vuonna nyt mättää, ei vaan  löydy sitä tunnelmaa. Outo juttu.Enkä ole kyllä kotiinkaan jaksanut kauheasti panostaa näin joulun alla. Valoja siellä täällä ja pari tonttua. Viime jouluna niin vannottiin, että tänä vuonna meille tulee kuusi ja kaikkea härpätystä. No eipä tullut eikä sitä edes oikeastaan kaivata. Nyt on niin paljon kaikkea muuta, että mennään nauttimaan joulun tunnelmasta sitten viikonloppuna mummilaan. 


Monien läheisten kanssa sovittiin myös  tänä vuonna ettei osteta enää lahjoja toisillemme. Ehkä sitten sekin osaltaan on vaikuttanut joulufiiliksen katoamiseen, kun ei ole tarvinnut pyristellä lahjaostoksilla ja käyttää aikaa pakettien sisältöjen miettimiseen. Ehkä vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen! 


Viisi yötä siis. Neljä arkipäivää. Kolme hoitopäivää. Kaksi työpäivää. Ja yksi toivomus.

Tulkoon joulu.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea muidenkin ajatuksia joulusta,jos ei ole niin joululle tuntunut.Itsellä oli niin työntäyteinen syksy ja flunssakierre,niin ei juuri huomannut ajan kulua.Kun vaan jaksoi mennä päivästä toiseen ja hoitaa työnsä.Joskus voi mennä näinkin.

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!