torstai 8. joulukuuta 2016

Sänky ja pari muuta

Mä en jaksa koskaan tehdä petiä. En varsinkaan arkisin. Mutta silloin kun se harvoin tulee tehtyä, on siitä luonnollisestikin pakko ottaa valokuva jos toinenkin. Koska mä tykkään meidän makuuhuoneesta, vaikka siellä ei koskaan kukaan käykään muuta kuin nukkumassa. Toisaalta on tosi kiva, että koko yläkerta on rauhoitettu nukkumiseen, mutta toisaalta on myös sääli jättää näin kiva huone katseilta piiloon. 


Meillä makuuhuoneessa on tällä hetkellä siis vain sänky, pari yöpöytää ja lamppua, vaaterekki ja peili. Ne on ihan riittävät tekemään huoneesta viihtyisän. Alkuun meillä oli makkarissa myös telkkari, mutta sitä tuli katsottua niin vähän, että se majailee nykyään alakerran työhuoneessa. Sielläkin tosin se on aika turha, me katsotaan nykyään niin vähän telkkaria!


Tältä siis näyttää meidän vanhempien makuuhuone. Voisin jopa sanoa, että tällä hetkellä ehkä lempparini koko meidän huushollissa! Katsokaa nyt itse vaikka, mustaa ja valkoista, aijai.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Moikka Emmi! Verhot on Marimekkoa ja kuosin nimi on Pallero. Materiaali on tuollaista ohutta, pellavamaista puuvillaa :)

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!