maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulumoi.

Alunperin päätin, että en jaksa alkaa vääntää yhtään ainoata joulukorttia itse, vaan menen kauppaan ja ostan. Maksoi mitä maksoi. Mutta sitten siellä Kädentaidot -messuilla iski piheys, kun näin tosi upean ja simppelin kortin, joka maksoi 1,50e. Me lähetetään kortteja noin 30kpl, joten niihin olisi uponnut melkein 50e plus sitten vielä postimerkit päälle. 

Siispä päätinkin mennä kuitenkin vaikeamman kautta ja tehdä itse. Ja siis törkeästi kopioin sen messuilla näkemäni idean. Ostin leimasimen, leimasintyynyn ja valkoisia korttipohjia. Yhteensä 15e. Säästöä siis 30e karkeasti. Lisäksi käytin hyväksi lapsityövoimaa, kun pojat länttäsivät kuusia kortteihin, samalla kun itse kirjoittelin osoitteita. Homma oli hoidettu aikalailla kahdessa illassa. Bueno!


Tänä vuonna postimerkit olivat muuten kerrankin aika hienoja. Ei mitään sinipunaisia pukkioksennuksia eikä kiiltäviä enkeleitä. Poro on ehkä vähän klisee, mutta värimaailma sentään hillitty, sopi meidän tyyliin. Sori muuten tutuille spoilauksesta, nyt ainakin tiedätte millaista korttia meiltä voi tänä vuonna odottaa...


Näin meillä. Ylihuomenna ne pitää muuten jo postittaa, olethan jo lähettänyt joulumoit?

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!