lauantai 26. marraskuuta 2016

TUIkube + LETHERgo

Viime viikonloppuna järjestetyt Suomen Kädentaidot 2016 olivat siis messutapahtumana aivan mahtavat. Mitään tiettyä en oikeastaan lähtenyt messuilta hakemaan, vaan lähinnä tavoitteena oli saada lisää inspiraatiota ja päästä vähän hajuille tämän hetken trendeistä kädentaitojen saralla. 

Yksi tuote, mikä tosin oli varsinaisella ostoslistalla oli uusi avainauha työavaimiin. Tähän mennessä avaimet ovat roikkuneen sinisessä erään ammattikoulun mainosnauhassa, joka on kyllä niin kaukana omasta tyylistäni kuin mahdollista. Tosin se nyt on ollut "vain" avainnauha. Jo viime vuodelta muistin LETHERgon nahkaiset hihnat ja sellaisen päätin nyt sitten itselleni vihdoin ostaa. Ja onhan tämä nyt ihan mua ja täydellinen. Työkaveritkin kuittailivat heti, että nyt on Johannalla avaimet Johannan näköisessä nauhassa.


Lisäksi messuilta tarttui mukaan kube Designin TUIkubet* eli betoniset tuikkukipot. Ja vielä mustana, ai että! Näitä on tullut ihasteltua monesti ennenkin ja nyt mulla on ne ihan omana. Nämäkin just eikä melkein juuri mun meidän näköiset. Kuben Petrin kanssa juteltiin pitkään betonin hyödyntämisessä sisustuksessa ja se on kyllä sellainen, joka itseäni kiehtoo teollisen fiiliksen takia. Myös tuo meidän isi on aika innostunut betonisista elementeistä kotona, tekihän se jopa diplomityön betonirakenteista! Voisin siis vaikka vannoa, että meidän tulevaisuuden kodissa on takuuvarmasti betonisia ratkaisuja...


Näiden lisäksi messuilta löytyi muutama joululahja, Riihipuodin ohrahiutaleita ja iso kasa erilaisia Leipomo J.Martinin siemennäkkäreitä.

Mustalla linjalla edelleen siis mennään, betonia ja nahkaa. Huomenna täällä blogissa kuitenkin jotain valkoista..hmm..

Leppoisaa lauantai-iltaa!

*saatu ilman mainostusvelvoitetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!