lauantai 5. marraskuuta 2016

Sisustusmikälie

Tilasin sen sitten vihdoin Hulluilta päiviltä. Ja onhan se aika ihana! Kartellin Componibili. Toki miehen ensimmäiset kommentit olivat, että tuleeko meille seuraavaksi kissa, kun ostit tuollaiset kissankopin? No ei tule kissaa, mutta tuli pitkästä aikaa yksi ihana sisustustavara lisää! 


Kun kissankoppi -vertaukset oli käytetty, tuli tämän nimeksi sisustusmikälie. Yöpöydäksi tämä olisi aika täydellinen, mutta siihen se vaatii vielä parin. Joskus sitten! Nyt se on tässä olohuoneen kulmassa just passeli. Ja menee se poikien parkkihallileikeissä myös aika mukavasti, vaikka meillä on kyllä aika pitkälti kielletty äitin sisustustavaroilla pelleily. 


Halloween ei meillä kotona kyllä näy mitenkään (paitsi pari ninjaa täällä on seikkaillut), mutta muutamat hämikset näköjään eksyivät lipaston päälle..toivottavasti niitä ei löydy huomenna aamulla meidän sängystä, yh.


Leppoisaa viikonvaihdetta, palataan!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep! Vähän se vielä hakee paikkaansa, mutta toisaalta tuo on niin moneen tarkoitukseen sopiva :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä hieno. Ja sopii tuohonkin hyvin :) Mielestäni yöpöytien ei tarvitse olla samanlaisia molemmilla puolilla sänkyä. Meillä on toisella puolella pieni vanha lipasto ja toisella puolella vanhoista laatikoista kasattu hyllykkö.

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! on meillä nytkin erilaiset yöpöydät :D jotenkin vain en osaa miettiä, mikä tämän kanssa sopisi kuin toinen samanlainen...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!