maanantai 28. marraskuuta 2016

Ninjahommia!

Äh. Myöhässä. No tutut on jo tähän tottuneet, että me eletään vähän omilla aikatauluilla ja ne heittää nyt yleensä vähintään sen 15 minuuttia. Eli eiliseksi lupaamani valkoinen tulee nyt vasta tänään. Syytän tällä kertaa nyt vaikka sitä, että eksyin eilen Ikeaan ja siitä se ajatus sitten lähti jouluaskarteluihin...

Mutta tiedoksi. Meillä asuu täällä talonpuolikkaassa kaksi ninjaa. Tai transformeria tai supermiestä, kuitenkin kaksi ihanaa mitäikinäonkaan. Ja nämä puolapuut* tulikin meille kuin aivan tilauksesta!

Joskus kesällä mainitsin herralle ensimmäisen kerran, josko meille hankittaisiin nämä puolapuut, mutta tuolloin mies ei oikein vielä lämmennyt täysillä ajatukselle. Lähinnä varmaan niiden sijoittelu aiheutti päänvaivaa ja pohdintaa, meillä kun tilaa on vähän rajallisesti. Mutta kuten tiedätte miehet, ne on aika helppo puhua ympäri ja vähän maanitella, joten tuolla seinässä ne puolapuut nyt on kiinni! Ja kyllä on muuten nämä puolapuut kovalla käytöllä! Pojat temppuilee niissä jatkuvasti, jokainen meillä kyläilijä testaa ne heti alkuun ja me vanhemmat vedetään niissä kisaa leukoja iltaisin poikien nukahdettua. Me pystymme myös ihan täysin luottamaan poikien taitoihin näissä roikkumisessa ja suuremmilta haavereilta on toistaiseksi vältytty. Yhden ainoan kerran on puolapuista kuulunut "apua äiti tuu heti" ja tuolloin Aapo oli jo siirtynyt roikkumaan portaista ja oli vähän pinteessä.

Se nyt on ihan selvää, että puolapuut ovat hyvä lisä liikunnallisen perheen kuntoiluvälinearsenaaliin, mutta ovat nämä myös oikein kiva lisä sisustuksellisesti. Puolapuiden valkoinen väri sopii hyvin muuhun sisustukseen eikä portaiden alla oleva tila tunnu yhtään ahtaalta, vaikka sinne on ympätty vielä tällainenkin kapistus kaiken lelumäärän lisäksi. Ainoa huono puoli  tuossa paikassa on, että näistä ei oikein tahdo saada kunnollista kuvaa, kun portaiden alla oleva tila on luonnonvalolta liian hyvässä suojassa. No näillä mennään, ihanat on joka tapauksessa!


Puolapuiden kavereiksi meillä on tuolla jemmassa vielä voimistelurenkaat (ja ne on muuten mustat!), mutta niiden asentaminen on edelleen kesken tämän kaiken loskan takia. Ne on siis tulossa meille pihalle, kunhan saadaan lisäksi tämä kädenvääntö ratkaistua. Minä siis haluan ne terassille ja mies autokatoksen yhteyteen. Tämän hetkinen tilanne on aika fifty-fifty, mutta luottoa löytyy, että mä vielä voitan tämän. Saas nähdä!


*Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote. Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!