maanantai 10. lokakuuta 2016

Missä menee raja?

Viime aikoina oon miettinyt aika paljon tätä blogimaailmaa ja sitä, että mitä mä oikeastaan enää tältä haluan. Lisäksi päänvaivaa aiheuttaa se, mitä kaikkea haluan täällä jakaa vai haluanko kenties enää mitään. Päivänselvää on se, että aika ei enää riitä ns. täysipainoiseen bloggaamiseen vaan tämä on ennemminkin tällainen päänaukomispaikka ja sivubisnes tälle hektiselle elämälle. Missään nimessä blogin lopettaminen ei ole vaihtoehto, sillä en varmaan osaisi olla ilman tätä, mutta jotenkin tämä lukko on aukaistava. Postauksia olisi luonnoksissa jonoksi asti, mutta julkaisu-napin painaminen on tällä hetkellä ylitsepääsemättömän vaikeaa. 

Olen ehkä tietoisesti vähentänyt suoranaisesti meidän arjesta kertovia juttuja, sillä ihan oikeasti ei meidän elämässä ole tällä hetkellä mitään mielenkiintoista. Käydään töissä, ollaan kotona ja nautitaan. Ei näistä oikein saa juttua aikaiseksi. Toki voisin kirjoittaa useankin tekstin siitä, millä rutiinilla meidän arkiaamut sujuvat tai miten kuivausrumpu on lapsiperheen pelastus. Mutta koen, että nämä tekstit olisivat tällä hetkellä liian teennäisiä enkä halua tuottaa materiaalia, johon en itse ole tyytyväinen. Ja se mielestäni on bloggaamisessa kuitenkin jujuna, että itse nauttii kirjoittamisesta ja on omaan tuotokseensa 100% tyytyväinen. Ainakin tätä mieltä on rouva Talonpuolikas. 


Pojat kasvavat kovaa vauhtia ja ovat jo ihan kunnon isoja poikia. Juttua ja uhmaa riittää, mutta suuria ihmeellisyyksiä ei heidänkään suhteen ole viime aikoina tapahtunut, joista voisin tekstiä kirjoittaa. Taidot kehittyvät, mutta niin se varmaan on kaikilla lapsilla, joten ketä kiinnostaa, jos meidän pojat osaavat laskea kolmeenkymmeneen tai tunnistavat kaikki kirjaimet? Tai sitten ne surullisen kuuluisat lastenvaatteet? Samalla kaavalla kuin ennenkin, nyt vaan jo koossa 116cm...

En koe myöskään suurta tarvetta kirjoittaa omasta tyylistäni, työstäni tai toisaalta myöskään urheiluhulluudesta. Kaikki sujuvat oikein mallikkaasti, jos nyt jäitte miettimään.

Joten mitä jää jäljelle. En tiedä. Lifestyle, maailman epätyhjentävin kategoria. Ehkä se on ihan hyvä. Kirjoittelen mistä sattuu ja mistä tekee milloinkin mieli. En ole alunperinkään halunnut blogillani erityisesti miellyttää ketään, mutta onhan se toki tärkeää myös, että te lukijat pidätte blogiani mielenkiintoisena ja vaivaudutte juttujani lukemaan. Palaute on siis erittäin tärkeää ja toivonkin, että sitä annatte rehellisesti ja yhtään mua säälimättä. Ei voi millään oppia paremmaksi, jos ei välillä vähän lytätä kuoppaan. Mutta ei pliis kauhean syvään...

En siis edelleen kuitenkaan halua Talonpuolikkaasta pintaliitoa vaan nimenomaan sitä rehellistä kuvausta välillä tästä niin vatun ärsyttävästä elämästä, jossa iloa tuo enemmän räkäinen suukko otsaan kuin täydellisesti viikatut Mini rodinit vaatekaapissa. Mutta toisaalta en halua myöskään jakaa liikaa informaatiota meidän elämästä, sillä joku raja on yksityisasioissakin oltava. En meinaan halua joutua tilanteeseen, jossa tätä blogia voisi käyttää mua tai meitä vastaan. Aivan helkutin hankalaa...


Siispä arvon virtuaaliystävät. Hjälp! Vad ska jag göra?!   

6 kommenttia:

 1. Moi! Ihanaa kirjoitat. Olen niin fanittanut sinua jo vuosia <3 Koska olet kollegani, ja jos yhteisopettajuus terminä kiinnostaa, voit käydä kurkkaamassa työblogiani opinkumpu2016.blogspot.fi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Maiju, pitkästä aikaa :) Ihana kuulla, että olet edelleen siellä! Käyn aivan ehdottomasti kurkkaamassa blogiasi, yhteisopettajuus kun on itsellänikin koko ajan pinnalla. Mukavaa syksyä teille! :)

   Poista
 2. Hmm, samoja pohdintoja ollut itsellänikin. Toisaalta tykkään kyllä lukea muiden blogeista juuri niistä tavallisista asioista, joiden suhteen olen itselleni niin kriittinen. Esim. nuo aamurutiinit, kiinnostaa kyllä! :) Ja lastenvaatteet koossa 116 myös, urheiluhulluudesta nyt puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Suvi, etten ole ainoa joka vähän kriiseilee ;) Ehkä mä sitten vaan kirjoitan niistä aivan tavallisista jutuista!

   Poista
 3. Meitä (ainakin minua) lukijoita kiinnostaa juurikin se arki! Kuvia arkisista asioista, miten teillä viikkosiivous sujuu, vaihdoitko pesuainetta/löysitkö kaupan hyllyltä uuden tuttavuuden, löytyikö viikonloppuna maitopurkin kyljestä uusi resepti, milloin jouluvalot ikkunassa, minkälaiset joulukalenterit teille tänä vuonna, tummaa vai vaaleaa leipää jne. Get the point? ;) Jatka samaa rataa. Tykkään sun teksteistä ja kuvista <3 -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta hyvänmielen kommentista! Arkea siis yritän edelleen vähän raottaa :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!