maanantai 24. lokakuuta 2016

Irtiotto

Heti syysloman alkuun karkasimme miehen kanssa Ahvenanmaalle ja jätimme pojat mummien hellään hoitoon. Pojat saivat nauttia molempien isovanhempien huomiosta ja me sen sijaan nautimme hotellissa siitä, ettei ole kiire mihinkään. Ja oli muuten hyvä veto ottaa tämä irtiotto heti syysloman alkuun, koska näin lomafiilikseen pääseminen onnistui täydellisesti! 


Lähdimme viikko sitten sunnuntaina aamulaivalla Maarianhaminaan, jossa yövyimme yhden yön hotellissa. Kiertelimme pitkin Maarianhaminan rantaa ja nautimme vain olostamme. Ei siis koluttu kauppoja tai edes urheiltu millään tavalla. Oltiin vaan. Ja syötiin. Maanantaina iltapäivällä hyppäsimme Viking Gracelle ja seilattiin takaisin Turkuun. Sieltä ajettiin vielä yhdeksi päiväksi kotiin ilman poikia. Joka on muuten sekin aika luksusta, että saa olla kotona kahdestaan. 


Loppuloma menikin sitten lähinnä kotona ja lähiseudulla pyöriessä. Käytiin uimassa, Tampereella vähän kenkäostoksilla (pojille...) ja syömässä, retkeiltiin metsässä, paistettiin makkaraa laavulla ja tehtiin sitä loman tärkeintä juttua. Eli oltiin vaan yhdessä ja relattiin. 

Eiköhän näillä jaksa taas tulevat viikot. Mä olin ainakin ihan l-o-m-a-l-l-a. Sitten ihan kohta onkin taas joululoma. Joulu muuten. KÄÄK. Oon taas ihan vaiheessa koko joulun suhteen...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!