tiistai 27. syyskuuta 2016

Terassihommia

Tämä makeover tapahtui jo loppukesästä, mutta koska olen saamaton. Niin tässä vasta kuvamateriaalia erittäin onnistuneesta maalausprojektista. Kiitos vaan armas mieheni, kun viitsit tehdä tämän ja joustit sen verran, että sain ylipuhuttua sinut tuohon tummanharmaaseen sävyyn. Musta olisi ollut oma ykkösvaihtoehtoni, mutta tämä on meille molemmille tosi hyvä kompromissi ja sopii talon muihin sävyihin. Rimojen maalaus oli kuulemma aika arseesta, mutta muuten homma näytti sujuvan aika rivakasti. Me pidettiin poikien kanssa huolta, että ei vahingossakaan häiritty ahkeraa työssään ja karattiin milloin mihinkin puistoon tai rannalle. 


 Eikö ookin aika jees?

Ja muuten kyllä, näette ihan oikein. Ne on vaaleanpunaiset nuo kanervat. Kääk...

6 kommenttia:

 1. Vau, näyttääpä tosi hyvältä! Millä sävyllä itse terassi on käsitelty? Nimittäin meillä on sama homma edessä ensi kesänä;)
  Terkuin vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Terassi käsiteltiin Teknoksen Woodex aqua wood oililla, joka sävytettiin tummanharmaaksi. Tsemppiä terassiprojektiin :)

   Poista
 2. Tosi hyvön näköinen ja kokoinen teranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään itsekin! Mahtuu kaikki tarpeellinen ja tuo vähän näyttävyyttäkin talolle :)

   Poista
 3. Tosi hieno terassi! Meiän terassi(t) pitäis kans käsitellä, mut se on jäänyt tekemättä juurikin värisävykiistan takia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin venyi tämä projekti vähän turhan pitkään. Mutta pidä pääsi, kyllä vastustaja jossain kohtaa joko luovuttaa tai suostuu kompromissiin ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!