torstai 8. syyskuuta 2016

Neljäveet ♥

Eilen ennen puolta yötä meidän sällit täyttivät jo neljä vuotta! Ihan jotenkin käsittämätöntä, miten nopeasti aika menee. Tuntuu, että ihan vasta pojat ottivat ensi askeleet ja sanoivat ensimmäiset sanat. Ja nyt jo tehdään voltteja renkaissa ja tunnistetaan riimiparit. Outoa, mutta ah niin ihanaa! Olen aina ollut sitä mieltä, että vanhemmuudesta tulee aina vain parempaa, mitä vanhemmiksi lapset kasvaa. Toki voi olla, että kymmenen vuoden päästä olen täysin eri mieltä, kun meillä asustaa kaksi finninaamaista kiukkuista teiniä. Mutta nyt. Nyt on kyllä niin mahtavaa, että ei voi kuin nauttia meidän isoista pojista!


On ne silti kuitenkin vielä niin vauvoja välillä. Tulevat syliin ja tahtovat kömpiä takaisin mahaan, kun oikein harmittaa. Haluavat, että välillä äiti ja isi syöttää tai, että puetaan sukat jalkaan, kun kantapää ei oikein tahdo asettua. Ja on ne niin pupusia, että välillä on pakko heittäytyä ällösöpöksi ja lässyttää. 


NYT on kyllä ihan supermahtavanextrakivaa, että meillä on kaksoset! Ja, että ne on jo neljä! Ihan parasta.

10 kommenttia:

 1. Olen täysin samaa mieltä, että paremmaksi vain muuttuu (ennen kuin suunta taas ehkä kääntyy)! Onnea 4-vuotiaista! �� nyt kolmevuotiaiden kanssa on jopa niin iisiä, että ajatus kolmannesta on herännyt uuteen kukoistukseen...�� mutta haaveillahan aina saa. Eikä tätä haavetta tarvitse yrittääkään toteuttaa.

  -jules

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä on käynyt kyllä aikalailla toisin päin, eli nyt kun on aika iisiä niin just näin on hyvä ja nautitaan tästä. Eli meillä kolmannesta tai useammasta lapsesta haaveilu pysyy kyllä toistaiseksi syväjäässä :D

   Poista
 2. Paljon onnea pojille! Ja teille vanhemmille!

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut pojille! Neljävuotiailla on kyllä jo aika mainiota jutttuja! :D T. Viisikon Paula

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!