keskiviikko 21. syyskuuta 2016

KesäfiilisVoi kun laiskottaa. Ei jaksaisi tehdä oikein yhtään mitään. Paljon kivempi olisi vain maata sohvalla, juoda kahvia ja tuijottaa Outlanderia. Toisaalta koko kevät me mentiin ihan kaameeta tahtia ja viikot oli menoja täynnä. Miehen kanssakin nähtiin suurinpiirtein aina vaan ulko-ovella, kun toinen tuli ja toinen lähti. Kevät oli jotenkin muutenkin tosi raskas, eikä pelkästään kiireen vuoksi. Ensimmäisellä lomaviikolla sen huomasi parhaiten, kun aamulla ei ollutkaan kiire mihinkään. Ei pitänyt kauhealla tohinalla pukea ja syödä aamupalaa eikä miettiä tulevia arviointeja. Joten ehkä nyt on ihan hyväkin olla vaan laiska, tyhmä ja saamaton. 

Pitäisi mennä kauppaan. No ei jaksa.

Pitäisi siivota kirppispöytä. No ei jaksa.

Lähdetäänkö uimaan? No ei jaksa.

Mites toi imurointi..? No ei jaksa.

Mennääs nyt koko porukka pyöräretkelle. No ei vaan millään jaksa.

Huh, me ollaan kyllä niin lomalla.


Tällaisen helmen löysin luonnoksista. Kirjoitettu kesäkuun alkuviikkoina, kun aloiteltiin lomailua. Aika laiskaa hommaa! Mutta lopulta kesä nyt oli kaikkea muuta kuin laiska. Tehtiin vaikka ja mitä, esimerkiksi nyt pesin mattoja ja käytiin ympäri Suomen retkillä. Maalattiin terassi ja fiksattiin yhtä sun toista pikkujuttua. Että juu, ehkä tosiaan alkukesästä laiskotti, mutta kaipa se on ihan sallittua...

Nyt meillä lomailee muuten mies. Ja miksi juuri nyt, viikolla 38, keskellä syyskuuta? No kun on jotkut jääkiekkokisat. Maailmankuppi tai joku. Plaah, en ymmärrä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Toisaalta juu.. :D Mutta ajattelen aina niin kierosti, että loma menee "hukkaan" jos ei tee mitään...pimeetä, tiedän!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!