tiistai 16. elokuuta 2016

Voi elämä!

Just ja just täällä vielä ollaan, blogimaailmassa siis. Arki alkoi viikko sitten ja nyt painetaan duunia niin viimestä päivää että! Loppumetreillä työnkuvanikin muuttui, päätin taas ilmoittautua yliopiston kirjoille ja eilen vielä kävin jatkamassa kuntosalijäsenyyttä taas puolella vuodella. Ainiin, pojat ilmoitin jalkapallon lisäksi kansanopiston temppujumppaan ja taisin vielä lupautua töihin ties millaisiin vastuuhommiin. Mies pohtii jääkiekkoilun lisäämistä ja itselläni olisi vaikka mitä sisustusprojektia kaapeissa odottamassa. Voi moro, mitä järkeä?!

No järkeä tai ei, mä niin rakastan tätä elämää! Rakastan tätä kiirettä ja tohinaa. Rakastan sitä, että hommia riittää ja myös energiaa niiden hommien tekemiseen. Rakastan, kun pojat kehittyvät ja itse olen taas ihan himpun verran lähempänä yhtä välietappia. Rakastan meidän urheiluhulluutta ja heittäytymistä uusiin ideoihin. Rakastan tätä tiistaita, kun oltiin koko perhe ihan vaan kotona koko ilta, ensimmäistä kertaa viikkoihin.


Rakastan muuten myös näitä mun "uusia" maljakoita! Löysin nämä vanhat kaljapullot kirppikseltä alle kympillä ja tuunasin ne mattamustalla spraylla nykypäivään. Samalla sprayinnostuksella suihkin myös parit ruostuneet lyhdyt ja muutamat pienet sisustushommelit.

Eipä siinä. Mukavaa viikkoa! Jatkan vielä hetken opiskelujen parissa ennen kuin asetan herätyskellon soimaan klo 06:00.

Näillä mennään eikä meinata!

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan...miten onkin mennyt ohi tämä blogi...no minultahan menee ohi paljon..:))
  Ihana postaus...elämää rakastava♥

  VastaaPoista
 2. ... muuten miten TE Turun murteiset olette voineet Tampereelle eksyä...kysyn vaan..:D

  VastaaPoista
 3. Sori, sori...ihmettelet varmaan kommenteitani....olen "väärässä" blogissa, mutta tykkäsin kyllä tästäkin ja jäin lukijaksesi.....hyvä minä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihania kommentteja :D Piristävää! Kiva kuitenkin, että tykkäsit myös tästä väärästä blogista ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!