tiistai 30. elokuuta 2016

Puhdas koti vetää puoleensa

Iskulause, joka on varmasti vähintäänkin kaikille siivoushulluille ihmisille tuttu. Ja tottahan se on, puhtaaseen kotiin on paljon miellyttävämpi tulla työpäivän jälkeen, kun ei ensimmäisenä tarvitse miettiä pölyjen pyyhkimistä tai ikkunoiden pesua. Itse pienenä siisteysfriikkinä (ja mies komppaa) haluan, että koti siistitään aina iltaisin. Likaiset tiskit on koneessa, lelut omilla paikoillaan, ruokapöydän alta on imuroitu ja vessan tasolla ei loju miehen partakarvat. Sellaisella nopealla fiksauksella saa kyllä paljon aikaiseksi eikä aina tarvitse käyttää montaa tuntia suursiivoukseen. Sen aika onkin sitten yleensä viikonloppuisin ja siihen osallistutaan koko perhe.


Ainoa asia, mikä eri puhdistusaineissa mua on lähes aina ärsyttänyt on se, että ne haisevat aina ihan kamalalle. Vessan aineet haisevat aina laventelille, kodin yleispesuaine vaniljalle ja keittiössä sitruuna. Siis joo myönnän, välillä on ihan kiva että ne tuoksut on olemassa, mutta siinä kohtaa kun siivouspäivänä haistelet jo viidettä eri "tuoksua", on pää jo aikamoisissa huuruissa. Yksi pahimmista on ehkä uunin puhdistusaine. Siitä saa kyllä aikamoiset kicksit aikaiseksi jos on sellaiseen taipumusta.

Siispä aika buenoon aikaan sain viime viikolla paketin Kiillolta*. Hajusteettomat Airi -kodinpuhdistustuotteet olivat oikeastaan juuri sitä, mitä tähän hätään kaipailin. Tuotteet saivat heti plussaa siis hajusteettomuudesta, mutta myös väriaineettomuudestaan ja biohajoavuudestaan. Kaikkein suurin plussapallo tulee kuitenkin siitä, että tuotteet ihan tosissaan toimivat! Vähän aina iskee epäluulo, jos kaikki tehot on poistettu, että saako tällä muka oikeasti sen rasvaisen paistinpannun puhtaaksi. No sai. Ihan samalla teholla kuin fairylla. Hyvä Kiilto, just näin!


Ja hei, onhan nää nyt paljon kivemman näköisiä ihan esteettisestikin ajateltuna mitä ne kaikki värihirviöt tuolla siivouskaapissa. Näitä voisi ihan oikeasti pitää vaikka esillä eikä sokaistuisi siitä laventelin violetista.


*Tuotteet saatu ilman mainostusvelvoitetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!