torstai 25. elokuuta 2016

Puistossa

Kesällä vietettiin paljon aikaa eri leikkipuistoissa. Siis oikeasti paljon. Kesäkuussa, kun poikien kanssa lomailtiin ja mies painoi duunia, käytiin lähes päivittäin koluamassa jokin puisto tai leikkis läpi. Mukaan otettiin eväät ja lähdettiin matkaan joko pyörillä tai autolla. Pojat alkavat olla jo sen verran isoja, että tietävät omat rajansa ja voivat siis mennä kiipeilytelineissä yms ihan keskenään. Ihan koko aikaa ei myöskään tarvitse olla antamassa keinussa vauhtia tai pelkäämässä, että jäbät karkaa aidattomasta puistosta hevonkuuseen. 

Tästä syystä siis itse nautin puistoilusta aivan erityisen paljon. Sai rauhassa istuskella penkillä, juoda kahvia, lukea lehteä ja olla. Moni kysyi kesän jälkeen, että miten mulla on ollut aikaa maata auringossa ja ottaa aurinkoa. No eipä ollutkaan, mutta taikasana onkin aktiivinen auringonotto! Kyllä sitä väriä tarttuu siinäkin, kun vetää leukoja keinutelineessä.


Näitä kesäisiä kuvia katsellessa iskee kyllä ihan pikkuinen haikeus. Mutta on syksyssäkin puolensa, nahkatakkia saa jo alkaa etsiä vaatehuoneesta ja balleriinat voi kai jo kohta vaihtaa maihareihin. Ja kynttilät! Ja villasukat! Ja aamutakki vilpoisina aamuina! Joo, on se syksykin ihan jees.

2 kommenttia:

  1. Aktiivinen auringonotto 😂 Hyvät tunnelmat kuvissanne! Syksykin ihan ok, mutta kesä 👌🏻 Terveisin aurinkoihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai sittenkin passiivinen..hmm.. :D Kieltämättä olisi kyllä kiva vielä käyttää shortseja!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!