maanantai 18. heinäkuuta 2016

#mökkilife

Viikonloppuna tehtiin parin päivän pikamökkireissu Päijänteen rantamille. Ensimmäinen päivä meni vesisadetta ja loppumatonta energiaa pidellen sisällä, mutta lauantaina aurinko paistoi ja jopa pojat tarkenivat järveen uimaan! Käytiin soutelemassa, ihailtiin liplattelevia laineita ja pompittiin vesilätäköissä. Oikein sellaista kunnon mökkielämää! Jopa hyttyset oli kerrankin melko rauhallisia, taidettiin selvitä tällä erää vain noin muutamilla sadoilla pistoilla...

Nyt tehdään muutama päivä terassin entrausta ja sitten suunnataan taas auto mökkielämää kohti, tällä kertaa kohteena vähän pohjoisempi ja itäisempi paikka, mikäli yhtään tunnen Suomen maantietoa...Siellä olisi sitten tarkoitus viettää vähän pidempi mökkipätkä ja ottaa ihan vaan relaa ja nauttia lomapäivistä. Nekin kun alkavat pikkuhiljaa käydä aika vähiin..Mies palaa töihin jo parin viikon päästä, samoin kuin pojat päiväkotiin. Oma työurakkani alkaa kolmisen viikon päästä, joten taas täytyy kyllä ihmetellä, että mihin nämä viikot oikein kuluvat?! 


Nyt joka tapauksessa vielä lomaillaan ja ollaan onnellisia. Aurinko paistaa ja fiilis on korkealla, näillä eväillä jaksaa taas painaa syksyllä duunia. Mikäs tässä on ollessa, nyt on kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!