tiistai 12. heinäkuuta 2016

Älä droppaa mun tunnelmaa!

Perjantaina aamulla Okraan. Traktoreita, puimureita, lehmiä ja pikkuisia tipuja. Poliisimoottorikelkka ja armeijan mopo, huippuhyvää messuruokaa ja uudet valtrapaidat. Rattaiden puhjennut eturengas, täysin väärä vaatetus ja kännykästä loppunut akku. Silti kuulemma kesän ihan paras päivä, josta kaikki päiväkotikaverit on syksyllä kateellisia.


Okrasta Turkuun siskon nurkkiin. Rokkailuun valmistautumista, repun pakkailua ja vaatekriisiä. Pyörällä ruuhkassa Ruissaloon ja yksi täysin mystinen mustelma. Apulannan aivan mahtava keikka ja järkyttävät vessajonot. Öinen palelu kotimatkalla, huonosti nukuttu yö sohvalla ja vahvaa aamukahvia. Seuraavana päivänä vieläkin mahtavampi Paula Vesalan keikka, kesän ensimmäinen muikkulautanen ja ohilipuva Viking Grace. Ylimielinen Cheek ja tajuton Apocalyptica. Unohtunut aurinkorasva ja likaiset conssit. Silti ihan paras fiilis ja kesän huippuhetkiä. 


Paluu loma-arkeen. Pyykinpesua ja liikuntaa. Uusia perunoita ja grillikanaa. Koiramäen lapsia ja pikkulegoja. Haleja ja terassin maalausta. Mökkielämää, laatuaikaa ja mustikkametsässä kykkimistä. Nurmikon leikkausta, porkkanan harventamista ja ikkunoiden pesua. Leikkipuistotreffejä ja rantsupiknik. Aurinkoa, sadepilviä, ukkosta ja hyttysiä. 

Jos joku on parasta, niin tämä!

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!