tiistai 5. huhtikuuta 2016

Hullua hommaa?

Huomenna käynnistyy taas Stockmannin Hullut päivät. Perjantaina, kun se keltainen kuvasto postilaatikkoon oli ilmestynyt, vietin illan selaillen kuvastoa hullun kiilto silmissä. Mutta nyt voin sanoa, että oli kyllä vähän pettymys. Ei siellä oikein ollut mitään must have -juttuja, lukuunottamatta niitä pakollisia pahoja eli hiuslakkoja, shampoita ja ripsivärejä. Tai sitten olen vain tullut entistäkin ronkelimmaksi eikä mikään enää sytytä samoin kuin ennen. Keräsin tähän kuitenkin muutamat tuotteet, jotka jollain tasolla kiinnittivät huomioni ja joiden ostoa voisin kuvitella harkitsevani. Enkä nyt listannut ollenkaan miesten tai lasten tuotteita vaan ihan vain ja pelkästään itselleni himoshoppailin. 

Ensinnäkin vaatepuolelta silmät muuttui sydämiksi näiden kolmen tuotteen kohdalla. Christelle & Co:n pitkä neuletakki, Tiger of Swedenin collari ja Niken tuulitakki olisivat aika jees! Neule (24,90e) ja collari (49,90e) keskiviikolta, takki (54,90e) lauantaina.

Asusteiden puolelta Daniel Wellingtonin kello (109e) ja Ray-Banin aurinkolasit (99,90e) keskiviikkona sekä Hilfigerin musta nahkavyö (24,90e) lauantaina osuivat ja upposivat. Varsinkin tuota kelloa himoitsen aika lujaa. Ja uusia aurinkolaseja. Ja musta vyökin puuttuu. Eli oikeastaan siis nämä kaikki voisi meille kotiutua...
Kodin osastolta ehdoton ykkössuosikki on tuo Kartellin Masters (torstai, 129e). Se olisi niin just eikä melkein täydellinen meidän eteiseen, joka edelleen kaipaa sitä surkian istumapaikkaa. Tässä voi käydä jopa niin, että se on pakko tilata. Jaiks. Lisäksi perjantaina myyntiin tuleva Mazen Crown -naulakko (39.90e) olisi aika jees. Ja no uuden objektiivin nyt vaan tarvitsen hajonneen tilalle, joten Tamronin 149 egen objektiivi kiinnitti huomion. 


Ai no hups. Löytyihän sitä ostettavaa kuitenkin! Ehdin kuitenkin hulluttelemaan paikan päälle vasta perjantaina, joten voi olla että joudun nettiostoksille. Tuo Kartell kyllä kieltämättä himottaa aika kovin...Ja mä niin päätin, että huhtikuu mennään nollabudjetilla. Mut onhan mulla synttärit tuloillaan, joten taidan käyttää sen oljenkorren ja toivottaa itselleni paljon onnea uuden tuolin muodossa. Ei kerrota herralle, hys hys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!