sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Yellow vibes

Pienestä takatalven poikasesta huolimatta kai se kevät sieltä tulee. Nyt päätin pitkästä aikaa tuoda sisustukseen vähän väriä ja kaapista löytyi sopivasti keltaista sisustusroinaa menneiltä vuosilta. Aika kivasti tuo keltainen piristää ja tuo myös vähän pääsiäisfiilistä. 

Ainakin mieli on heti virkeämpi, kun vähän uudistaa sisustusta. Eikä se oikeastaan tarvitse kuin sen yhden tai kaksi tyynynpäällistä ja kynttilää, että ilme on jo ihan toinen. Tällä kertaa uudistus maksoi tasan tarkkaan nolla egeä, kun kaikki romut löytyivät ennestään. Myös se kaappien tonkiminen on erittäin piristävää! Löysin samalla kerralla muuten violettia sisustusmatskua, joten ehkä sitä nähdään meillä sitten syksymmällä...


Ja no myönnetään, myös auringonvalo tekee ihmeitä! Heti tuntuu paljon pirteämmältä ja töihin on kivempi herätä aamulla kuusnollanolla, kun saa heti alkumatkasta kaivaa aurinkolasit esiin. Toki vähemmän kivaa on se, että aurinko tuo esiin kaiken sen pölymäärän...No kevätsiivousinspiraatiota odotellessa!


Aurinkoista palmusunnuntain jatkoa! 

4 kommenttia:

  1. Pieni tehosteväri piristää kummasti. Itse hipelöin turkooseja kruunukynttilöitä, mutta päätin että ei sittenkään, ainakaan vielä. Olisi pitänyt ottaa yksi kokeeksi ja sitten arvatenkin huomata kallistuvani valkoisiin. Pääsiäisajatuksia, Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös himottaisi taas mintunvihreä, mutta se taitaa kuitenkin olla ihan liian hempeä omaan makuuni :D Rentouttavaa lomaa Tuija!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!