tiistai 15. maaliskuuta 2016

Täälä ollaa kuissit!

Hups. Tuli pidettyä vähän puolivahingossa melkein kahden viikon tauko blogielämästä ja melkeinpä samanmoinen tauko koko tietokoneella istumisesta. Somea sen sijaan nyt on tullut puhelimen kautta seurattua entiseen tapaan, mutta äässin raahaaminen koneelle on ollut ihan äärimmäisen haastavaa. 

Ensin talviloman jatkeeksi sairastettiin mahatautia, töihinpaluu vei omat voimansa ja nyt sitä kiirettä vasta tuntuukin riittävän kaikenmaailman menojen muodossa. Treenikautta vedetään myös edelleen samalla sykkeellä, joten illat tulee vietettyä salilla tai sitten siellä sohvalla relaten. Nyt kun loppumaton pyykkivuorikin alkaa olla sairastelun jäljiltä selätetty, niin illalla on muutakin elämää. Ei siis ole ollut tietoakaan mistään ihanan auvoisesta ajasta blogin parissa angstimusaa kuunnellen. Ja jos nyt ollaan rehellisiä, niin eipä olisi ollut kovin kummoista jutun juurtakaan teille tuottaa. Yrjö siellä, yrjö täällä, ostin tulppaaneja, lakanat vaihtoon, jes töihin, eiku nyt lentää ripaska, ihana aurinko, ai nytkö maistuu ruoka, jes. Ja mikä huvittavinta, myös kamera päätti vielä päättää ilmeisesti päivänsä sopivasti. Jippikaijee.


Että täällä siis edelleen ollaan ja seliseli. Nyt on vaan kiire, ei voi mitään. Ja jos jostain on pakko tinkiä, niin valitettavasti ensimmäisenä se on kyllä tämä tietokoneella istuminen. Parin kuukauden päästä koittaa jälleen ah niin ihana työttömyys, joten jospa sitten juttua ja aikaa riittäisi enemmän.  Ja eiköhän lähestyvä kevät tuo taas inspiraation tännekin. Koittakaa kestää ja malttaa, älkää hyljätkö...

Terkuin tylsimys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!