torstai 3. maaliskuuta 2016

Holiday(club)mood

Täällä vietellään talvilomaa koko perheen voimin. Alkuviikko reissattiin itärajalla Holiday Club Saimaan hellässä hoivassa ja nyt viikonlopuksi matkataan moikkaamaan mummit ja papat  ja muutamat muut varsinaiseen Suomeen. Automatkailua siis, mutta aika inhimillisiä kilometrejä. ABC-kahvit pelastaa matkan kuin matkan!

Aamupalaähkyä, uiskentelua, talvipuuhia, relaamista ja hiihtoa. Siis kyllä. Minä, minä hiihdin ja se oli aivan mahtavaa! Viime kerrasta taitaa olla aikaa viitisen vuotta ja olen aina sisimmässäni inhonnut hiihtoa. Mutta viha on voitettu ja suksi luistaa, varokaa vaan mäkäräiset ja saariset! Ja epäilijöille tiedoksi, en ole kaatunut vielä kertaakaan ja kaikki raajat on ihan suhteellisen ehjinä. Mä oon niin fileis!!


Todellisuudessahan tällaisesta lasten ehdoilla toteutetusta lomasta on rentoutuminen kaukana, mutta meillä oli silti aivan huippukivaa, kuten nykynuoriso asian ilmaisee. Reissun ainoa suurempi blaah-hetki oli se, kun mies joutui häikäilemättömän kylpytakkirosvon uhriksi ja oli siis pakotettu siirtymään kylpylästä hotellihuoneeseen yläosattomissa. Voi miesparkaa! Itselleni suurin pettymys taisi olla se, ettei aamupalalla ollut croissantteja. No korvasin niiden puutteen sitten syömällä kaikkea muuta vähintäänkin tuplasti. Ja nyt turvottaa. Tämä kolme yötä alkoi olla aika maksimi, jonka jaksoi hotellihuoneessa tällä porukalla viettää, mutta toisaalta ei me oltaisi varmaan sen pidempään edes viitsitty reissailla. Kaiken kaikkiaan, pyyhevarkaista ja croissanttivajeesta huolimatta, oikein onnistunut talvilomavisiitti siis. 

Ensi vuonna päätettiin olla jo rohkeita ja suunnata "pikkusen" pidemmälle retkelle tuonne pohjoiseen. Ja sitten kyllä ottaa muuten nuo miehetkin sukset mukaan eikä pelkästään pelata kiekkoa!

Mukavaa viikonjatkoa lomailijoille ja epälomailijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!