tiistai 16. helmikuuta 2016

Poikain huoneessa

Siitä taitaa olla ikuisuus, kun olen viimeksi poikien huonetta esitellyt. No eipä siellä oikeastaan mitään suurta ihmeellistä ole edes tapahtunut. Muutamia kivoja yksityiskohtia on ehkä tullut lisäiltyä, mutta aika basicilla mennään. Poikien huone on siis yläkerrassa ja se on tällä erää vain ja ainoastaan nukkumistarkoituksessa. Leikit leikitään alakerrassa ja lelusäilytys on portaiden alla. Yläkerran huoneessa on siis  vain sängyt ja vaatesäilytys. 


Poikien huone mukailee aika pitkälti samaa linjaa sisustuksellisesti kuin meidän muukin koti. Mustaa ja valkoista, mutta pienenä mausteena huoneessa on kuitenkin vähän väriä. Sänkyjen lisäksi huoneessa on itse tuunaamani arkku, joka sisältää poikien vanhoja leluja ja muita muistoksi jääviä juttuja, sekä pieni pöytä ja pienet mustat tuolit. Tauluhyllyillä olevat esineet vaihtuvat aina fiiliksen mukaan, ainoastaan kummisetäni maalaama suojelusenkelitaulu on aina hyllyllä vahtimassa. Seinällä olevat pienet taulut olen kiinnittänyt viksuna likkana ihan vaan sinitarralla, sillä turhia ylimääräisiä reikiä ei missään nimessä saa seiniin tehdä. Näin sanoo eräs insinööri. Mutta toisaalta tällä tyylillä kollaasin muotoa ja kokoa on helppo muuttaa.

Oma suosikkini poikien huoneessa on pienten mustien tuolien lisäksi tuo lamppu. Ihan paras, vaikka siihen aina yömyöhään kolauttaakin päänsä peittoja korjaillessa. Lisäksi pyöräkorien käyttäminen yöpukujen ja -lelujen säilytyksessä on niin hyvä idea, että haluaisin ottaa siitä kaiken kunnian. Oikeasti idea on siis apinoitu jostain, en muista mistä. Viritelmä toimi jo pinnasänkyaikaan tuttien yms härpäkkäiden säilytyksessä, ja onhan se aika kivan näköinen ihan noin sisustuksellisestikin. 


Vähän himottaisi laittaa nuo Unipuut kerrossängyksi, niin huoneeseen tulisi lisää tilaa, mutta ehkä mennään vielä hetki näin. Eipähän tarvitse öisin miettiä, että kumpi sieltä mätkähtää alas...

8 kommenttia:

 1. Hei huippu toi pyöräkori-idis! Apinoin sen kans! 😍

  VastaaPoista
 2. Aivan paras idea toi pyöräkori :D Taitaa löytyä pian meidänki makkarista :D

  VastaaPoista
 3. Mistäs noin nättejä pyöräkoreja saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, oiskohan ollut ihan vaan jostain biltemasta..? Siitä on aikaa jo lähes neljä vuotta, kun olen nuo ostanut poikien pinnasänkyihin!

   Poista
 4. Mistä nuo tauluhyllyllä olevat kirjaimet on ostettu? :)

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!