keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Miss you summer...

Viime vuonna taisi kesän kaipuu tulla vähän myöhemmin, mutta aina se taitaa tässä helmi-maaliskuussa iskeä lujaa vasten kasvoja. Talvi ja loputon pukemisrumba alkaa riittää, ja kun vielä onnistut selailemaan viime kesäisiä kuvia. Se on menoa sitten. Olisi niin mahtavaa vaihtaa toppahousut shortseihin ja pukea villasukkien sijaan bikinit ja sandaalit. Aamukahvi tuntuisi ihan parhaalta juoda terassilla ja pojat voisi viskaista heti aamupalan jälkeen ulos puuhiinsa. Ja miten upeaa olisi lähteä rannalle eväiden kera tai kesäillassa juoksemaan kaikessa rauhassa musiikin pauhatessa kuulokkeissa. Oi kesä, tuu jo!


No joo. Ensi viikolla saa sentään ne biksut kaivaa esiin kylpylöinnin merkeissä. Kesäkuntoon toki on vielä matkaa, mutta talvilomalla uiskentelu on ihan kivaa helpotusta kesän kaipuuseen. 

Pitäiskö laittaa jo aamukampa laulamaan? Äh, ei kai. Näiden voimilla!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. :)
  Täälläkin jo niin odotetaan kesää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytkin on kyllä ollut ihania päiviä, kun on saatu nauttia auringosta! :)

   Poista
 2. Miten teillä on noin paljon lämpöisen näköisiä kuvia viime kesältä :D Täällä ne lämpöiset päivät oli laskettavissa yhden käden sormilla :D Toivottavasti ens kesästä tulee oikeen kunnon hellekesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä ihan hyvin osui! Ja kun olin koko kesän kotona, niin otettiin kaikki ilo irti kesästä. Eli jos vähänkään aurinkoa näkyi, me painettiin ulos :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!