keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Lempipaikka atm

Tällä hetkellä mun oma lempipaikka meillä kotona on ehdottomasti lepakkotuoli. Siinä hörpin arkena iltapäiväkahvit ja vietän päivän pakollisen somehetken. Iltaisin lepakkotuolissa on aivan ihana käpertyä vilttiin ja lukea kirjaa tai katsoa telkkaria. Viikonloppuisin aamukahvi maistuu ihan parhaalta tuossa tuolissa istuessa. Myös meidän perheen miehet ovat aika huolella tykästyneet lepakkotuoleihin, varsinkin pikkuihmiset tykkäävät loikoilla tuoleissa ja ottaa relaa. 

Ensimmäinen lepakkotuoli me hankittiin reilu viisi vuotta sitten häälahjarahoilla ja toinen meille kotiutui viime kesänä. Lepakkotuolissa on oikeasti tosi hyvä istua ja muistan monesti syöttäneeni poikia vauva-aikana juuri lepakkotuolissa mukavan asennon vuoksi. Nyt talvella leppisten päällä on ollut vielä lisämukavuutena aidot lampaantaljat, jotka kylläkin lähtevät kohta taas talvisäilöön. Mutta pidetään nyt hetki vielä late lammas -efektiä yllä. 


Mikä on sun lempipaikka?

2 kommenttia:

  1. Lepakkotuoliin minäkin varmaan istahtaisin, jos teille tulisin. Saisikohan siinä olle yksin vai saisiko seuraa pikkuihmisestä piankin. Kotona lempipaikkani riippuu tilanteesta. Tänään se oli kaakeliuunin edessä koivupöllillä , joka toimii lämmitysjakkarana. Tuleen tuijotus on nautinnollista. Viikonloppua! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule ihmeessä joskus kokeilemaan! :) Muistathan ottaa rennosti? Ensi viikkoon :)

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!