torstai 28. tammikuuta 2016

Tahdon

Materiaa! Lottovoitto kiitos tänne osoitteeseen, jotta saataisiin saisin nämä ihanuudet meidän kotiin.

Seinät ovat talonpuolikkaassa edelleen melko pelkistettyjä, kiitos vaan rakas hubby, kun et halua tehdä turhia reikiä seiniin. Mutta jos saan äijän pään käännettyä, olkkarin seinälle ilmestyisi ehdottomasti tämä BEdesignin Deer shelf.

Myös meidän eteinen kaipaa epätoivoisesti edelleen jotain istumapaikkaa, ja haaveena olisikin Artekin tuoli 611 mustalla koripunoksella. Nämä kun saisi joskus vielä ruokapöydän tuoleiksi...


Jotain matalaa tasoa olisi kanssa kiva saada olohuoneen isojen ikkunoiden alle, ja siihen tarkoitukseen all time favourite olisikin Stringin matala hyllysysteemi.


Uusi kiuas. Ja se olisi tämä täydellisyys. Aivan turhaakin turhempi hankinta meille laiskoille saunojille, mutta ah, kun se olisi niin ihku!


Ja sohvapöytäkin kaipaa päivitystä halvasta Ikeasta johonkin astetta laadukkaampaan. No valinta on edelleen se sama eli Hayn Tray. Piste, ei lisättävää.


Eli lotto lähtee kyllä viikonloppuna vetämään! Näin kevään korvilla iskee aina ihan jäätävä sisustushimo, joten jotain helpotusta on saatava. Jos ei lottovoittoa irtoa, niin lähden sitten vaikka edes Ikeaan. Tai ostan lisää tulppaaneja kuihtumaan maljakkoon...

4 kommenttia:

 1. Joo, jäätävä sisustusvimma meneillään. Tänä alkuvuonna ehditty jo tehdä vessaremppa ja laittaa makkarin vaatesäilytys uusiksi... Tällä tahdilla koko kämppä on uusittu loppuvuoteen mennessä! ;) seuraava projekti jo mielessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah tiedän niin tunteen! Mullakin polttelisi niin rempata meidän yläkerran vessa :D

   Poista
 2. Sisustusvimma meneillään täälläkin. Siis aivan jatkuva. Millähän tästä pääsee - siis muuten, kun tekemällä ja toteuttamalla?

  Tuo kiuas on muuten aivan ihana. Tykästyin tuohon heti - tuollainen kelpaisi meidänkin saunaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tämä tästä varmaan millään helpota ;) Mä niin haluan tollasen kiukaan meidän seuraavaan kotiin!!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!