sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Light in the box

Sen ihmeemmin en ajatellut joululahjoja blogissa esitellä, vaikka paljon ihania ja toivottuja lahjoja pukin paketeista löytyikin. Mutta muutama uusi ihana lisäys materialismionnellisuuteen on pakko hehkuttaa. 

Ensimmäisenä esittelyssä tuorein tulokas meidän jo muutenkin aika hyvin silmää miellyttävään lamppukokoelmaan. Anoppi on aikalailla hyvin ajan hermolla ja perillä mun mieltymyksistä, sillä paketista paljastui meille Harri Koskisen Block. Ja jottein lamppu jo itsessään olisi täydellinen, niin anoppi oli osannut valita lamppuun vielä mustan johdonkin! Ilmeisemmin jotain olen osannut miniänä tehdä oikein, kun näin hyvin mua lahjottiin. Tai siis meitä, mutta siis oikeastihan tää on mulle. Ei miehet osaa näitä arvostaa... 


Kiitos siis vaan sinne osoitteeseen, taidan jatkaa samalla hyvällä (?) havaitulla linjalla, jos sitten ensi vuonna paketista tulisi yhtä hyvää ellei jopa parempaa kamaa. Vaikka oikeastihan en olisi edes mitään tarvinnut, mutta onhan se nyt ihan fakta, että kauniita asioita on silti aina kiva saada.

Tänään sanottiin muuten joululle Adjö talonpuolikkaassa ja siirrettiin jouluvalot kumppaneineen odottamaan ensi vuotta. Johan ne sen kuukauden ehti jo esillä ollakin! Kohta saa alkaa kaivaa keväisempää rompetta esille ja huomenna taidan hakea kaupasta ensimmäiset tulppaanit hyasinttien tilalle.

Mukavaa alkavaa viikkoa anopille, ja toki ihan teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihana anoppi sinulla!! Myös minun anopilla on hyvä maku ja saan kuolata samaa ihanuutta (tosin valkoisella johdolla) aina heidän luonaan kyläillessäni! :)

  VastaaPoista
 2. Block on kaunis ja ajaton! Meillä komistaa tällä hetkellä teinin huonetta, hän ei vielä ihan taida osata sitä arvostaa mutta sinne sopii niin hyvin. Sun ei varmaan tarvitse paljoa tehdä, että olet anopin suosikki. Niin lämmin ja ihana olet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kati ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että olet tuota mieltä :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!