keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Lamaannus

Oon ollu niin lomamoodissa viimeset pari viikkoa, että laiskuus on ottanut ihan yliotteen. Perusarkijututkin osoittautuvat välillä ihan kamalan vaivalloisiksi, sillä eikö tiskikoneen tyhjentäminen puhtaista astioista olekin ihan äärimmäisen rankkaa puuhaa? Se, mikä sai mut havahtumaan omaan laiskuuteeni oli myöhästymismuistutus kirjaston kirjoista. Eikö ne lomaile siellä ollenkaan? Ja puhelinlaskun erääntymisestä tullut viesti. Koskakohan olen viimeksi edes käynyt koko nettipankissa? Ja tänään kalenterista huomattu yhden yön päästä koittava työmaa. Ai siis huomenna töihin? Whaat, missä on mun avaimet ja kalenteri? 

Lamaannus on näkynyt myös laiskuutena alennusmyyntien suhteen. En tiedä onko se tosiaan tämä lomafiilis vai nykyään vähän väliä olevat alepäivät, vai miksi alekuhinaan meno ei kiinnosta sitten yhtään? Viime viikolla käväistiin Tampereella ja edellispäivänä piipahdin tuossa meidän lähikaupassa haistelemassa hyviä tarjouksia. Saalis oli itselleni kyllä aika heikko, normaalisti kun sekoan aika huolella alennusmyyntien aikaan. Nyt ei vain ollut tarvetta millekään erityiselle ja toisaalta olen pyrkinyt vähentämään "turhan" kaapintäytteen ostamista. Sen verran olen viime aikoina kuitenkin tyhjentänyt vaatevarastoa, että tilaa oli muutamalle uudelle hankinnalle. 


G-starin hupullinen jerseymekko oli -50% ja siis aika hyvä löytö! Se istuu aivan täydellisesti ja on kaikessa makkarankuoriudessaan supermukava päällä. Lisäksi kenkäjemma sai täydennystä Dinskon bikersaappaista, joissa on lämmin vuori. Lisäksi bongasin Tigerin Slenderit hyvällä alella, vähän arvoin kylläkin väriä, mutta ehkä joskus voi olla muutakin kuin mustaa? Slender onkin muuten nykyään ihan mun luottomalli farkuissa Nudien pöksyjen lisäksi. Laatu on ihan mahtia ja farkut ei löpsähdä heti ekan käyttökerran jälkeen. Jos siis johonkin kannattaa satsata, niin farkkuihin! Ja kenkiin tietty, mut sitä ei tarvii varmaan perustella? 

Mutta tällaista laiskottelua tänne. Paljon olisi asiaa ja tehtävää, mutta ei jaksa. Ainakaan tänään. Ehkä huomenna. Moi.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!