sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Black things

Musta vaan iskee. Niin vaatteissa, mutta myös sisustuksessa. Vaikka meillä suuret pinnat ovatkin pääsääntöisesti valkoisia (lattiaa lukuunottamatta), niin mustaa löytyy kyllä aika reippaasti sisustustavaroista ja muutamista huonekaluista. Isommista kalusteista sohva, meidän vanhempien sänky ja ruokapöydän tuolit ovat mustia. Mustassa on vaan joku juttu, mikä tekee siitä houkuttelevan. Se on särmikäs, puhdas, katseen vangeitseva ja selkeä. Sisustus olisi ainakin omaan makuuni liian pehmeä ja romanttinen, jos kaikki olisi vain valkoista ja harmaata. 


Useimmiten huomaan itse pukeutuvani mustaan ihan all the way ja kaupoissa en osaa enää kiinnittää mihinkään muihin huomiota kuin vain mustiin vaatteisiin. Ainoastaan sukkien kuuluu olla mielestäni valkoiset, sillä mustasukkaisuus ei ole yhtään hyvä juttu. Yhtenä päivänä koulussa sain kummallisia katseita osakseni, kun erehdyin pukemaan siniset farkut ja harmaan collarin. "Nyt se on seonnut". En tiedä, mikä mielenhäiriö se oli, mutta korjasin sen kyllä heti seuraavana päivänä pukeutumalla mustiin farkkuihin, mustaan neuleeseen ja mustiin bootseihin. 

Black, it is a colour.

2 kommenttia:

  1. Musta on kyllä paras valinta kaikessa, niin sisutuksessa kuin vaatteissakin. Ooh, teidän koti on niin kaunis! Tuo nojatuoli oikein kutsuu lueskelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustaa sen olla pitää, paitsi kahviin on kiva lorauttaa tilkka maitoa ;)

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!