tiistai 22. joulukuuta 2015

Pakettityyli vuonna 2015

Kuten aiempinakin vuosina, joululahjojen paketointi on noudattanut meillä mulla aina tiettyä tyyliä. Milloin on lahjat paketoitu punaiseen paperiin, milloin kankaasta tehtyihin pusseihin. Kierrätyspaperia on nähty useampana vuonna meiltä tulleissa paketeissa, joten tänä vuonna ajattelin välillä tehdä jotain muuta. Päätin ryhtyä ihan niinkin radikaaliksi, että paketit ovat tänä vuonna mustavalkoisia. Ohhoh, aikamoista yllätystä pukkaa. Paperissa hehkuu toki vähän glamööristi hopea, mutta se sopii teemaan aika mainiosti. Sillä pakkohan on paketeissa olla edes jotain luksusta, jos sisältö on luokkaa käytetty partahöylä. Ei vaan, ihan hyvät lahjat (kai) sitä tuli tänä vuonnakin hankittua. Tarpeellista ja haluttua, ei mitään turhaa krääsää.


Normaalisti olen ollut aina ihan mehuissani näistä paketointihommista ja tehnyt lahjoihin kääreitä tonttuhattu silmillä ja joululauluja luukuttaen. Paitsi nyt. Ei soinut kulkuset eikä tonttujen jouluyö. Kuuntelin Apulannan angstimusaa ja suoritin. No on tässä vielä pari yötä aikaa löytää kadonnut joulufiilinki. Ja eiköhän nuo kaksi tonttua saa sen aikaan, kun ei oikein malttaisi enää odottaa.

Nyt glögit kattilaan ja torttua poskeen. Joulu, kyl mää täältä viel tuun!

2 kommenttia:

  1. Tyyli ennen kaikkea, vaikka pinna meinasi vähän kiristyä. Olin laittanut pari lahjaa niin hyvään talteen, etten löytänyt. Onneksi aputonttuni keksi säilöni minun miltei luovutettua. Eilen tuli mieleeni, että ai niin, missähän se yksi juttu on. Sen hankinnan olin tykkänään unohtanut. Taidanpa kääräistä sen uuden vuoden paketiksi. :) Ihanaa jouluoloa! Tuija

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!