keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulu ilman punaista

Kuten taisin aikaisemmin jo mainita, tänä vuonna meidän jouluinen sisustus on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Tähän asti olen aina halunnut tuoda jouluisin punaista väriä kotiin ja sitä kautta luoda jouluista fiilistä. Mutta nyt ne punaiset verhot tai tonttu-ukkelit eivät sytyttäneet sitten yhtään ja ne saivatkin jäädä vaatehuoneen hyllyille odottamaan ehkä mahdollista paluuta tulevina jouluina. Tänä jouluna mennään tutulla ja turvallisella mustavalkoisella meiningillä höystettynä hopealla ja harmaalla. Lampaantaljat (jotka ovat muuten ihan aidot), tähdet, kynttilät, hopeapallot ja jouluvalot toimivat aika tehokkaina tunnelman luojina eikä sitä punaista edes kaipaa. Toki lipaston päälle eksyi jälleen meidän epäaito pöytäkuusi ja muutama harmaasävyinen tonttukin löysi tiensä vahtimaan kilttejä lapsia.


Tulevat joulupaketit saattavat myös noudattaa samaa linjaa, sillä tänään ostelin jo ensimmäisiä paketointimatskuja. Ne olivat ylläripylläri mustavalkoisia...Ajattelinkin illalla laittaa ensimmäiset lahjat kääreisiin ja aloittaa joulutunnelmaan virittäytymisen. Onhan tänään sentään jo joulukuun toka!

22 yötä jouluun on...vai 21? Äh, en jaksa laskea.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan näköistä! Ja teeman mukainen paketointi kuulostaa myös kivalta idealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan aina tehdä kortit ja paketit jotenkin samaan sarjaan, mutta tänä vuonna kortit tulee valmiina suoraan kaupasta :D mä tykkään et paketit yms on tunnistettavia ja niistä erottaa, keneltä ne on!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ...jos pysyy siistinä ja valot rauhassa vilkkailta käsiltä ;)

   Poista
 3. Tervetuloa siis Kotilaiturille :) Olet ehtinyt laittaa jo vaikka mitä jouluista esille!

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!