keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ykstoista

1. Millä kolmella adjektiivillä kuvailisit itseäsi? Kolme heti ensimmäisenä mieleen tulevaa!

Tarkka, määrätietoinen, innostuva. Meniköhän yhtään edes sinnepäin..?


2. Oletko maaseudun vai kaupungin lapsi?


Kaupungistunut juntti. Jossain kohdin olin aivan varma, että maaseutu kutsuu takaisin, mutta enää en ole yhtään varma. Kaupungissa tai ainakin sen liepeillä kaikki on vähän mutkattomampaa... Sori äiti ja isi..


3. Asutko juuri siellä missä haluat asua?


En ihan. Tällä hetkellä oikein sopivassa lokaatiossa, mutta tulevaisuudessa jossain muualla. Eikö ookin kiva, kun en paljasta mitään!


4. Mitä haaveita sinulla liittyy asumiseen?

Vaikka ja mitä. Jos mietitään nyt tätä talonpuolikasta, niin haaveilen uudesta sohvapöydästä (maton muuten sain jo!!), yläkerran vessarempasta, pihan laitosta ja keittiön täydellisestä muodonmuutoksesta. Näistä ehkä muutama on realistinen..5. Järki, tunteet vai molemmat?


Fiftyfifty, vaikka myönnän omassa toiminnassani käyttäväni enemmän järkeä. Joskus olisi ihan hyvä mennä vaan ihan tunteellakin. Nytkin pohdin kuumeisesti yksien ostamieni housujen kohtaloa. Järki sanoo ei, tunteet hell yeah!6. Mikä on rohkein tekosi?


Suorittaa yläköysirata vuosi sitten. Pelkään korkeita paikkoja ihan hulluna...ja no tietty lähteä miehen perässä Tampereelle ja jäädä siihen. Lässynlää.7. Benji -hyppy vai Base -jump?


Ks. edellinen eli ei todellakaan kumpikaan. Oksettaa jo ajatuskin... Tähän ei lisättävää.8. Mikä on haavematkakohteesi ja miksi?


Rooma olisi joskus mahtava kokea. Mutta ihan oikeasti tällä hetkellä mikä tahansa kohde, jossa olisi hiljaista ja saisi vain maata ja olla. Ei nyt sentään mikään Fuengirola..


9. Minne veisit puolisosi tai perheesi yllätysmatkalle?


No sinne kauas hiljaisuuteen. Ja pojat ei kyllä pääsisi mukaan. Sori murut, äiti on vähän väsy...10. Mitä haluaisit muistella vanhainkodin kiikkustuolissa?


Elettyä elämää ja sitä, että olen osannut nauttia jokaisesta hetkestä katumatta niitä. Mä muuten haluaisin kiikkustuolin. Niinko nyt ja heti. 11. Mistä haluaisit sinut muistettavan?


Iloisesta ja heittäytyvästä asenteesta. Selviytymisestä ja kehittymisestä. Ammattitaidosta ja äitiydestä. Organisointikyvystä ja sairaalloisesta kahvin kuluttamisesta. Kenkähamstrauksesta ja pitkistä ripsistä. Kaikesta, itsestäni. Mutta hei ei teidän kaikkien tarvii mua muistaa, jos edes ne tärkeimmät muistaisi, niin olis ihan kiva.


Kiitos Villa Iiriksen Tuija haasteesta. Pahoittelen pärstäni yliannostusta. Kerrankin, kun olin mielestäni ihmisen näköinen, niin käskytin miehen kameran taakse. Tässä tulos. 

Mukavaa viikon jatkoa, napatkaa haastetta, jos kiinnostaa!

4 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!