keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Syksyfiilis

Se on marraskuu hei. Enää seitsemän viikkoa jouluun,  reilu kuusi viikkoa koulua ja yhdeksän viikkoa vuotta 2015 jäljellä. Kysynpä vaan, että missä oli lokakuu? Täällä on ainakin aurinko paistanut aivan ihanasti eikä aamuisin ole tarvinnut vielä yhtä päivää lukuunottamatta kaivaa talvivermeitä esille. Lämpötilat keikkuu reilusti plussan puolella ja talvirenkaat tuli vaihdettua pari viikkoa sitten ehkä hiukan turhaan. En siis missään nimessä valita, vaikka pimeydessä hippunen lunta olisi ihan jees.


En kuitenkaan ole mikään syksyihminen, mutta olen silti tuonut meille sisällekin ripauksen syksyfiilistä. Upeissa väreissä loistavia mustikanvarpuja, pari käpyä ja kynttilät kuuluvat oleellisena osana syksyiseen sisustukseen. Alunperin ajattelin kaivaa jemmasta viime syksyn violetit romut, mutta tyydyinkin vain näihin kynttilänjalkoihin. Nämä riittää nyt, sillä ihan kohta saa jo laittaa esille jouluhärpäkkeet ja tonttuähky on valmis.

Kyllä, tonttu eikä torttu. Sillä torttulakko pitää edelleen, kuten myös turhien herkkujen syöntilakko muutenkin. Tänäänkin pystyin hyvin kiertämään opehuoneen pöydällä olleet keksit, vaikka houkutus napata yksi tai kaksi kahvin kera hypärillä olikin erittäin suuri. Oon niin ylpeä itsestäni, että palkitsin itseni uusilla treenihousuilla. Seuraava koetinkivi tuleekin jo heti viikonloppuna. Isänpäivä. Jos mä siitä selviän kunnialla, niin taidan lähteä kenkäkaupoille.


Mutta tällaista meillä näin marraskuun alkuun. Isänpäivä siis tulossa (=lahjakriisi), töissä pitää kiirettä ja pojat kasvaa. Opiskelut on tältä syksyltä purkissa ja iltaisin on ollut hyvin aikaa taas tuijottaa telkkaria ja röhnätä sohvalla. Normisettiä.

Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo lankakulho on, missä on käpyjä? Se on tosi hieno! Muutenkin tykkään sun sisustusmausta, vähäeleistä ja tyylikästä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!