tiistai 17. marraskuuta 2015

Messulöytöjä ja teippi-ideointia

Viikonlopun Kädentaidot -messuilta tein ihan kivoja löytöjä, vaikka muutamat jutut jäivät vähän vielä harmittamaan. No ehkä pyydän niitä joululahjaksi!

Messuilla tosiaan sai kulutettua aikaa ihan kiitettävästi ja ensimmäisen virheen tein siinä, että ostin lähes heti alkuun Riihipuodin pisteeltä kolme jauhopussia. Päivän treeni tulikin sitten tehtyä siinä. Riihipuodin tuotteet ovat itselleni tuttuja jo lapsuudesta ja toki niitä oli pakko hamstrata, kun niitä pitkästä aikaa taas näki. Ja luomua hei! Varsinkin tuo Ohrahiutale on ihan ykkössuosikki, sillä siitä saa ihan törkeän hyvää puuroa ja rieskoja. Rikottu ohrasuurimo on sekin hyväksi havaittu, mutta Lettu- ja vohvelijauhot on itselleni vielä täysin uusi tuttavuus. Myyjä sai kuitenkin mut vakuutettua jauhojen monikäyttöisyydestä ja herkullisuudesta, että sekin paketti lähti mukaan.


Design Pylsyn kojulta ostin Mayn käsisaippuaa keittiön Mustien kavereiksi minttu-kookos tuoksussa. Siis aivan älyttömän huumaava tuoksu, voisin vaikka uida tässä saippuassa! Visapajan pisteellä hullaannuin aivan täysin lähes kaikista tuotteista ja sieltä sain mukaan tuon kätevän pussinsulkijan ja ostin yhden aika ihkun jutun. Mutta koska en ole vielä päättänyt, raskinko antaa sitä joululahjaksi, niin en paljasta mikä se on...

Teippitarhassa keskustelin pitkään heidän edustajansa kanssa ja sain mukaan testiin tuollaista 10 senttiä leveätä teippitapettia. Teippitapetti toimii samalla periaatteella kuin washiteippi, ja edustajan mukaan se kestää jopa sadan asteen lämpötilan. Itse ajattelin testailla teippailua meidän yläkerran vessaan, joka kaipaa aika kipeästi jotain. Ihan mitä tahansa, sillä nyt se on vaan tylsä valkoinen koppi, jossa on pönttö. Ehkä vähän söpöraidoitan yhtä seinää tai teippaan ristinollan vessakäyntien iloksi. Saas nährä.

Näiden lisäksi tosiaan löytyi parikin joululahjaa, mutta koska saajat ovat siellä linjoilla, niin enpäs kerrokaan! 

Ainiin ja pakolliset metrilakut. Mutta ne meni jo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!