sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Let it snow!

Perjantaina sitä vihdoin tuli. Ja paljon tulikin, lähes 30 senttiä valkeaa ihanaa lunta! Vähemmän ihanaa oli tosin ajaa töistä kotiin perjantaina iltapäivällä, mutta pelastaessani erään miehen tienposkesta, tunsin tehneeni oikeasti hyvän työn ja ajaminen pyryssä kieli keskellä suuta oli aavistuksen miellyttävämpää. Samoin perjantai-illalla firman pikkujouluista tarpoessani umpihankeen niillä uusilla ihanilla kengillä, fiilis oli kyllä aika taianomainen. Se on jännä, miten suuren eron lumi voi mielialaan tehdä! Kyllä tätä jo odotettiinkin kaiken synkistelyn keskelle.

Sen lisäksi, että mutsi on ollut ihan vauhkona lumesta, niin toki on pojatkin. Tietysti ihan kovin seesteistä ei tämä viikonloppu ole ollut, kun sähköt on räpsyneet ihan jatkuvasti ja lumikaaos on saanut kaikki ihan sekaisin. Talvi yllätti kaikki. Daa, nyt on sentään jo marraskuun loppu...


Mutta ah, ihanaa! Olen saanut jo ainakin kaksi lumipesua ja eiköhän se joulumielikin sieltä kohtapian löydy. Joulukortit laitoin äsken tilaukseen ja tänään leipastiin poitsujen kanssa ekat piparit. Nyt vaan peukkuja ylös, että tämä maisema, ja olotila, on ja pysyy.

4 kommenttia:

 1. Miten se voikin olla, että teillä siellä Lapin ulkopuolella aina tuo talvi yllättää? :D Ihana kun saitte lunta sinnekin, kyllä se vaan tuo oman tunnelmansa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikennekaaos, sähkökatkot, vaatepaniikki. Kaikki nämä tuli muka taas ihan puskista :D

   Poista
 2. Moi! Mä laitoin sulle tänään sähköpostia. Ajattelin mainita kommentin kautta, jos et vaikka katso blogisähköpostiasi kovin usein. :)

  - Milla

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!