sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kädentaidot 2015

Tänään vietin laatuaikaa itseni kanssa Tampereen messukeskuksessa messuillen Suomen Kädentaidot 2015 -messuilla. Aikaa sain kulumaan paikan päällä jopa 4 tuntia, vaikka miehelle vannoin selviytyväni retkestä parissa tunnissa. Ei niin mitään mahdollisuuksia! Nähtävää ja ihasteltavaa oli monen hallin verran ja jokainen messupiste oli toinen toistaan houkuttelevampi. Kuva- ja ideasaldoa olisi kamera täysi, mutta koska en halua aiheuttaa kuvatulvaa, tässä kaikkein lemppareimmat palat messuilta. Erityisen kovat kicksit aiheutti ensimmäisen kuvan LETHERgo -nahkatuotteet. Ehkä niinko aivan pakko saada!


Ihan tyhjin käsin en messuilta ulos päässyt, mutta löydöistä sitten toisella kertaa! Paikan päällä tuli nähtyä tuttuja ja tulipa myös nautittua ylihintaiset messukahvit. Sain myös vihdoin avattua joululahjasaldon, joten muutamat onnekkaat saavat siis löytää paketeistaan jotakin messuilta ostettua. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut messukokemus, vaikkakin seisoin 40 minuuttia ruuhkassa messuille mennessä ja kiukkuinen pysäköinninohjaaja murisi vihaisesti, kun ajoin parkkipaikalla väärään suuntaan. No herra on hyvä ja näyttää, mihin suuntaan pitää ajaa eikä vain hörpi kahvia tylsistyneen näköisenä.

Sellainen messupläjäys siis täältä. Olitko sinä messuilla ja teitkö hyviä löytöjä? 

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania juttuja! Olisin niin halunnut osallistua !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi paljon nähtävää ja ihasteltavaa! Ensi kerralla hyppäät messiin ;)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää tuo messuhuuma! Täälä pohjosempana oli kans vähän aikaa sitten kädentaitomessut ja ruuhka oli melkoinen, mutta ei täällä kyllä ollut noin ihania näytteilleasettajia vaikka paljon kivaa löytyikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, että nämä messut jaksavat kiinnostaa vuodesta toiseen entistä enemmän! Ja varsinkin sitä nuorempaa väkeä näkyi messukäytävillä aika paljon. Eli eipä kädentaitojen arvostus ole mihinkään häviämässä, onneksi :)

   Poista
 3. Oi mitä kaikkea kivaa! :) Löytöjen esittelyä odotellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! Jospa saisin tänään aikaiseksi jonkilaista esittelyä.. :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!