sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Mähaluunhaluunhaluun

Vähän kaikkea ja en paljon mitään. Maailmanrauhaa, ruokaa kaikelle kansalle ja jokaiselle hyvää tahtoa. Haluan onnellisuutta, rakkautta, terveyttä ja hyvinvointia. Haluan omistaa kauniita asioita ja tehdä kodistamme viihtyisän paikan asua. Haluan menestyä työelämässä ja olla ylpeä saavutuksistani. Haluan vaalia ystävyyssuhteita ja muodostaa uusia kontakteja, jotka edesauttavat mua eteenpäin. Haluan tuntea olevani tarpeellinen ja ansaita paikkani maailmassa.


Haluan olla täydellinen äiti ja vaimo. Haluan kasvattaa pojistani kunnollisia kansalaisia ja opettaa heille kaikki mahdolliset elämässä tarvittavat taidot. Haluan, että mieheni on musta ylpeä ja että pysymme ikuisesti yhdessä. Haluan pysyä hyvässä fyysisessä kunnossa ja harrastaa liikuntaa säännöllisesti. Haluan pitää huolta itsestäni ja saada toisinaan  sitä omaa aikaa. Haluan ostaa perjantaina kassillisen herkkuja ja palkita itseni hyvin tehdystä työviikosta. Haluan uudet kengät ja uusia vaatteita. Haluan myös toisen string -hyllyn sekä uuden sohvapöydän. Haluaisin lähteä lomareissulle ulkomaille ja ostaa uuden auton. Haluan turhamaisia asioita ja nauttia elämästä täysillä.


Mutta ihan oikeasti tällä hetkellä kaikkein eniten mä haluan, että sitä litimärkää ja äijähielle haisevaa jääkiekkoilijan aluspukua ei heitettäisi sinne pyykkikoriin muiden pyykkien joukkoon. Nii.

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!