maanantai 26. lokakuuta 2015

Kirottu talviaika

Edellisyönä siirrettiin kelloja tunnin verran taakse päin. Jokaisen lapsiperheen unelma. Not. Juu saat nukkua yhden tunnin pidempään, tunti lisää aikaa bilettää ja ottaa rennosti. Jep, käsi ylös ne jotka on samaa mieltä?

Kello 5:25 huusi ensimmäinen jätkä pissahätää eikä siinä vaiheessa ollut enää mitään tehtävissä. Viikolla joo tämä olisi ihan normaalia, mutta viikonloppuisin meillä nukutaan nyt sentään sinne seiskaan ainakin. Eli ihan suoraan kylmällä vasten kasvoja, varsinkin kun lauantai-illalla tuli katsottua leffaa sinne noin puoli kahteen...

Mennään vähän vielä pötköttelemään, nyt on vielä yö ja viikonloppu. Ei, tahdon alakertaan. Äääenhaluanukkuaenäähaluanleikkimään. Einoherääjonytonaamu. Ja kas kummaa, myös toinen jätkä herää ja molemmat roikkuvat yläkerran portissa klo 5:40. Julmaa.

Äiti menee nyt vielä omaan sänkyyn. Jos ei enää nukuta, niin voitte vaan olla omassa huoneessa ja loikoilla. Emme varmaan. Tulemme teidän sänkyyn riehumaan ja potkimaan teitä kylkeen. Äitin ja isin sängyssä on aika mahtavaa leikkiä myös piilosta ja huutaa kurkku suorana herätyyyyyyys.

Tässä vaiheessa ainoa vaihtoehto on vain yksinkertaisesti lähteä sinne alakertaan. Tai no mies veti ässän hihasta ja jätti meitsin vielä nukkumaan. Ihan hyvä peliliike, väsynyt muija on yhtä kuin kiukkuinen muija. Oletteko huomanneet muuten, että sama pätee lapsiin?

Loppupäivä menikin sitten koomaillessa. Pojat olivat aivan valmiita jo kuudelta illalla, vaikka päiväunetkin tuli nukuttua.  Itse olin aivan ready sänkyyn jo yhdeksältä ja koko päivän oikeastaan vain odotti, että jospa vain päivä olisi jo ohi. Myös auton kello, jota ei ollut vielä siirretty aiheutti vähän hämminkiä kauppareissulla. Meillä on enää vartti aikaa, a-pu-va. Eiku ainiin,  se talviaika.

www.someecards.com

Joten mikä ihmeen lisätunti ja mihin? Nytkin on jo niin pimeetä, ettei ehdi kissaa sanoa. Ihan arseesta sanon minä.

10 kommenttia:

 1. Ärsyttää ku illat on pimeitä! Mut meillä onneks sai sen lisätunnin nukkua :) ja illasta nuorempi on jo valmis nukkumaan oikeaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä pimeää! Eli sen puolesta lunta sais kyllä tulla, vaikka muuten se talvi sais vielä odottaa :)

   Meilläkin tänään sammuttiin jo yllättävän ajoissa, eli jotain positiivista!

   Poista
 2. joo.. meillä herättiin su 05.00 ja tänään 04.30. Bileet.

  VastaaPoista
 3. Ihan samoja tunnelmia täälläkin... Vertaistuki <3

  VastaaPoista
 4. Meillä herättiin eilen 3:30 ja tänään 5:30 -.- ennen nukkuivat 7-8 :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä..huh huh, eihän tää meidän oo mitään tohon verrattuna! Voimia :)

   Poista
 5. Valoisat aamut otin ilomielin vastaan. Kauniita unia! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamun valoisuus on kyllä ihanaa! Kelpaa ajella töihin :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!