maanantai 14. syyskuuta 2015

Stelton is in da house!

Me elettiin kahdeksan vuoden ajan ilman termaria. Siis koko sen ajan, kun ollaan yhdessä asuttu, niin meillä kahvin suurkuluttajilla ei ole ollut edes Airamin termospulloa. Aina on keitetty vaan kovalla tahdilla vieraille lisää kahvia eikä olla voitu ennen sanoa, että "kaatakaa sitten vaan omaa tahtia lisää sitä kahvia". Nyt sitten poikien kolmeveepartyihin päätettiin vihdoin ostaa termari ja ainakin mulle oli alusta lähtien selvää, että se on sitten muuten Stelton eikä mikään muu.


Ai miksi? No katsokaa itse. Jos me nyt kerran ostetaan termoskannu, niin totta kai haluan sitten jonkun oikeasti hienon ja silmää miellyttävän yksilön. Niin ja mustan tietysti. Ja kuinkas ollakaan, elokuussa sattui Stockmannilla olemaan nämä Steltonit kuukauden tarjouksena ja kaiken lisäksi kaapin pohjilta löytyi Stockalle vielä lahjakorttikin! Miehelle riitti selitykseksi, että mä voin maksaa sitten kyllä sen erotuksen. Kunhan muija on tyytyväinen, niin ostetaan sitten pirun kallis musta kannu. 


No vitsailu sikseen, Stelton is in da Talonpuolikas ja en voisi olla tyytyväisempi tähän valintaan. Kahvi pysyy kuumana ja kaatomekanismi on tehty tässä ihan naurettavan helpoksi. Ei siis tarvitse ensin kääntää 45 astetta oikealle, sitten varttia vasemmalle ja lopuksi kolmea kopautusta pohjaan. Riittää vaan sopivasti kallistaa kannua kohti kuppia ja kahvi valuu sinne mukiin.

Tästä lähin meiltä saa siis sitä anopin sanoin ylivahvaa kahvia tarjoiltuna tuollaisesta litran mustasta kannusta. Tulkaas kaffelle.

6 kommenttia:

 1. No, on kyllä tyylikäs termari! Peittoaa meidän perinteisen retkitermarin mennen tullen! ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Jos meillä joisi kahvia muutkin kuin vieraat, hankkisin samanlaisen termarin. Tai voisihan sinne teetäkin laittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta voi laittaa teetä! Ei siis muuta kuin termaria hakemaan ;D

   Poista
 3. Tyylikäs! Teetä ei sitten saa laittaa samaan termariin kahvin kanssa. Kummallekin omansa. 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Meillä ei juoda teetä kuin äärimmäisessä hädässä, joten no worries ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!