maanantai 28. syyskuuta 2015

Melkein aito blondi?

Olen lähes aina ollut blondi. Sisäisesti siis aina, mutta myös hiustenvärin perusteella muutamaa harha-askelta lukuunottamatta vaaleana on menty. On kokeiltu platinablondaus, vaaleat raidat, liukuvärjäys, palkkivaalennus ja luonnollisuus. Mitä enemmän on ikää tullut plakkariin, sitä kauemmaksi on jäänyt se varsinainen blondaus ja tilalle on tullut ah se niin ihana luonnollinen tucca. Siis ihan täysin ilman värjäystä en voi kuvitella olevani, sillä maantienharmaus, mutta koko pään vetäminen sävyllä 10 on kyllä jäänyt hamaan menneisyyteen.


Vaaleiden hiusten kanssa joutuu vaan valitettavasti aika paljon temppuilemaan, että saa pidettyä ne kaukana keltaisesta. Paras apu tähän onkin vanha kunnon hopeashampoo, jossa vannon Joicon nimeen. Itse käytän nykyään lähes jokaisella pesulla hopeashampoota, sillä hiuksia tulee pestyä tosi harvoin, noin kerran viikossa. Joo ihan tosi, enkä silti koe haisevani kilometrin päähän ja näyttäväni rypsiöljyssä uineelta märältä rotalta. Aika kauan siihen meni, että sain rytmin vaihdettua joka päivä pesemisestä tähän, mutta on se kyllä sen arvoista. Hiukset ja kukkaro kiittää, meinaan ei ole mitään ilmaista tuo Joicon ihmeshampoo.


No Joicon lisäksi käytän tietysti hoitoainetta ja erinäisiä hoito- ja muotoilutuotteita. Vaaleat hiukset tarvitsevat myös vähän extrahoitoa latvoille, etteivät ne pääse ihan rupsahtamaan. Color Maskia tulee vedettyä kuontaloon silloin tällöin ja keltaisuutta poistava Silver Mist on myös ahkerassa käytössä. Tulikin aika hyvään saumaan postia Garnierilta, kun sain testiin pari heidän uutta vaaleille hiuksille suunnattua tuotetta. Vaalentava suihke vaalentaa hiuksia asteittain lämmön vaikutuksesta, ja olenkin sitä nyt suihkutellut hiustenpesun jälkeen tukkaan ja vähän näyttänyt myös kuivaajaa tälle pehkolle. Aika jees tuote ja hyvä kilpailija Silver Mistille. Sävyttävä hoitoaine sen sijaan toimii vähän samalla periaatteella kuin Color Mask, eli hiustenpesun jälkeen aineen annetaan vaikuttaa hetken aikaa, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. 

Näillä eväillä pyrin pysymään antikeltaisena blondina ja säilyttämään aavistuksen violetin sävyn latvoissa. Viime kerralla siis kampaajalla asioidessa päähän laitettiin violettia sävyä ja siitä tuli niin cool, että ehdottomasti haluan sen pitää. Ihan truly blond en halua olla, ainakaan tarkoituksella, vaikka juttujen perusteella jotain vivahteita siitä on ehkä aistittavissa...

Millä te rakkaat blondiystäväni pidätte tukan kunnossa ja keltaisen kaukana?

*Garnier -tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!