torstai 6. elokuuta 2015

Pieni musta tuoli

Ostin joskus about vuosi sitten kirppikseltä tämän aivan ihanan pienen pinnatuolin neljällä egellä. Säilöin sen varastoon odottelemaan tuunausinnostusta ja sinnehän se sitten unohtui. Tietysti. Muutama viikko sitten, kun mies teki suursiivousta varaston puolella, pikkuinen tuoli löytyi taas ja päätin, että vihdoin teen sille jotain. Ja niin kuin kuvasta näkyy ja otsikosta voi päätellä, siitä tuli musta. Vähän mattamustaa spraymaalia vaan suihkaisin ja siinäpä se. Pieni suloinen tuoli sai uuden elämän. 


Toistaiseksi tuoli on nyt poikien huoneessa vain somisteena. Tavoitteena olisi löytää joko toinen samanlainen tai sitten ylipäätään toinen pikkutuoli ja pöytä, mieluiten puolipyöreä. Ja ei, en lähde Ikeaan vaan haluan ehdottomasti ostaa ne käytettynä ja tarvittaessa entisöidä ne. Torissa pyörii muuten muutama samanlainen tuoli ja niistä pyydetään ihan sikamaisia hintoja, eli onkohan tämä sitten ihan oikeasti olevinaan joku arvokas? Ihan sama, nyt se on ainakin meillä ja se on ihan hurjan ihana! 

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana löytö ja loistava tuunaus. Mattamusta pukee tätä hyvin! Joskus käy tosiaan niin, että loistavat löydöt unohtuvat jonnekin varaston nurkaan. Mutta toisaalta, ilo on kaksinkertainen kun sen sitten taas aikanaan löytää uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä olen viime aikoina suihkinut tuota mattamustaa vähän yhteen jos toiseen tavaraan ja huonekaluun :D

   Poista
 2. Ihana tuoli! Etsi rauhassa, löytää varmasti parinsa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taisin sen jopa ehkä löytää, katotaan saanko kaupat tehtyä ;)

   Poista
 3. Todella ihana tuoli :) musta pukee tätäkin hyvin <3

  VastaaPoista
 4. VOi vau upea mikä löytö! Musta väri tekee tuolista vieläkin upeamman!

  VastaaPoista
 5. Hieno lopputulos! :D Mulla ois samantyylinen projekti odottelmassa, tosin tuoli on "aikuisten kokoinen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä spraymaalausta! Siveltimellä menee ikä ja terveys pinnoja maalatessa, testattu on meinaan meidän puutarhatuoleilla. Argh! Tsemppiä projektiin :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!