tiistai 18. elokuuta 2015

On tää arki aika ihanaa!

Takana viikko töitä ja kiireiset päivät. Aika menee eteenpäin kaamealla tahdilla eikä sitä aina edes tajua, että on ilta ja pitäisi painua pehkuihin. Mutta silti, arkeen paluu on kyllä ollut ihan paikallaan.


Aluksi oli toki taas vähän sulattelua herätyskellon käyttämisen ja aamukahvin autossa juomisen suhteen, mutta parin päivän jälkeen homma alkoi mennä taas ihan rutiinilla. Ajelua töihin, radion kuuntelua, tuntien suunnittelua, opehuoneen kahvia ja wilmamerkintöjen jakamista alkoikin olla jo vähän ikävä. Tottakai kesäloma oli aivan mahtavaa aikaa ja oli ihana viettää poikien kanssa aikaa kotona, mutta on se vaan ihan parasta saada tehdä myös sitä ihan omaa juttua. 

Päiväkotiin paluu on sekin sujunut oikein hyvin eikä sen suhteen ole tarvinnut stressata yhtään. Pojat menevät siellä isompien ryhmässä niin kuin olisivat iät ja ajat olleet siellä. Myös omalta osaltani paluu työympyröihin on mennyt omalla painollaan ja tuntijakokin on saatu just eikä melkein toimivaksi. Kaikki on siis aikalailla kivasti, vaikka nyt meinaa se kirottu syysflunssa iskeä päälle.


Työpäivän jälkeen aika menee kotona kotitöitä tehden, poikien touhuja seuraillen ja liikuntasalijäsenyyskin on taas kesän jäljiltä aktivoitu. Aloitin itse spinningin taas monen vuoden tauon jälkeen ja edelleen se on yhtä kamalaa. Viime viikolla palautumisessa meni neljä päivää, tällä viikolla selviän jo toivottavasti vähän nopeammin. Mieskin ilmoitti pari viikkoa sitten, että jääkiekkokausi alkaa sitten muuten huomenna. Kiva, varma syksyn merkki. Iltaisin ollaan poikien nukahdettua pyhitetty aikaa Sons of Anarchylle ja sohvalla makoilulle, unohdettu työhommat ja pyykinpesut. Mikäs sen parempi tapa päättää päivä, kun katsoa tunnin verran kuumia mieh...eiku moottoripyöriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!