sunnuntai 2. elokuuta 2015

Mukava jakkara

Pari viikkoa sitten käytiin Aapon kanssa Ikeassa palauttamassa pari hutiostosta, ja pakkohan sitä oli käväistä myös siellä tavaratalon puolella. Ja kuten Laura Mamma rimpuilee -blogissa taannoin kirjoitteli, eihän sieltä Ikeasta vaan voi millään selvitä ulos täydellä lompakolla ja tyhjin käsin. Ei, silkka mahdottomuus. Hyvityskortti hupeni kaikkeen pikkusälään ja siihen kassojen lähelle oli kärrätty vielä vino pino Bekväm -jakkaroita, varustettuna isolla keltaisella kyltillä, jossa luki 7,99e. No ei varmaan tarvitse kertoa ostettiinko henkareiden, valokuvakehysten, pattereiden, kellon, pyyhkeiden ja lautasliinojen lisäksi se jakkara? Daa, ehdottomasti! 

Ja eipä ne kahdeksan egeä ihan hukkaan menneet. Tällä hetkellä jakkara majailee keittiön nurkassa Stringin alla, ja toimii lähinnä emännän jalkojen jatkeena. Koska tietysti ne kaikki turhimmat muovikipot ja tarjoiluastiat on siellä korkeimmalla olevassa kaapissa ja olen pätkä. Tähän asti olen tähän tarkoitukseen käyttänyt vähän vaihdellen poikien junnutuoleja, ruokapöydän tuoleja tai sitten epäonnista hyppytaktiikkaa. Eipä tarvitse enää, koska mulla on oma Bekväm. Ikeassa päätin maalata jakkaran mustaksi, mutta ai että kun se on niin ihana tuossa puunvärissä. En ainakaan siis vielä lähde tuunaamaan, vaan annetaan tuon mukavan jakkaran olla ihan naturel.


Onko muuten joku päässyt joskus Ikeasta tyhjin käsin kotiin? Tai jos on selvinnyt kassoille asti ilman tavaroilla täyttynyttä keltaista kassia, niin onko pystynyt vielä välttelemään ne kotiin vietävät lihapullapussit ja mantelikakut siinä herkkutiskillä? Kai nyt sentään yhdet pehmikset aina syötte? Ikea, you know how to do it. 

6 kommenttia:

 1. Toi on kiva! Jotain tällaista keittiöjakkaraa olen itsekin katellut. Ehkä sitten, kun tytöilläkin on vähän enemmän järkeä päässä, eivätkä kiipeile ja putoile joka paikasta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hetki vielä tulee ;) tämä on kyllä tosi kätevä! Melkein tekisi mieli hakea vielä toinen yläkerran vaatehuoneeseen, jossa kohtaan vähän samoja ongelmia kun keittiössä :D

   Poista
 2. Ihana tuo viiminen kuva! 😍 ja älä vaan maalaa ku sopii niin hyvin ton hyllyä kanssa! 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä jakkaran päällä on hyvä laskea, kun toinen menee piiloon :D Joo kyllä se saa ainakin toistaiseksi pysyä tossa värissä :)

   Poista
 3. Olen mä pari kertaa onnistunut lähtemään ostoksitta. Viimeksi oli kiva vinguttaa voittamaani lahjakorttia. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se on siis mahdollista! :D kohta olis taas yks ikeareissu edessä, saa nähdä kuinka käy!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!