keskiviikko 26. elokuuta 2015

Keittiön Mustat

Musta on musta eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Musta on takuuvarma valinta asukriisipäivinä ja taatusti paras vaihtoehto lasten ulkohousuihin. Mustat pyyhkeet ovat myös paljon parempi sijoitus kuin valkoiset ja ripsiväri nyt on myös luonnollisesti aina mustaa. Vaikken tunnustaudukaan gootiksi tai henkeenjavereen-rokkariksi, niin fakta on se, että musta on mun lempiväri. Synkkää, tiedän. Mutta tiedättekös, pessimisti ei pety eikä mustassa jumppapaidassa näy hiki.

Siispä meidän keittiöstäkin löytyy mustaa, nimittäin Mustaa5101. Tiskiharja, keittiösuihke ja käsitiskiaine ovat kaikki kyseisen merkin valikoimista, vaikkakin tiskiainepullo sisältääkin nykyään Fairya. Huijari, mutta kun en raaski aina ostaa uutta pulloa! Molemmat keittiösuihke ja tiskiaine tuoksuvat ihanasti mustikalle, ja tiskiharja on ehkä mahdollisesti paras hankinta evö. Ekologisuus, muotoilu ja tehokkuus, nämä kolme kriteeriä pätevät kaikkiin kolmeen Mustaan.

Mustien lisäksi H&M Homen metallilankakorista löytyy käsisaippuaa jossain random-pumppupullossa sekä itsekutomani tiskirätti. Meillä käytetään nykyään ihan vallan näitä mun omatekemiä tiskirättejä, ihan vain sen takia, koska ne on parhaita. Omakehu haisee, mutta nämä rätit eivät. Haaveilisin näille kaikille keittiötarpeille vielä Mayn koria, mutta toistaiseksi Hennesin halpisversio saa kelvata. 


Mustaa näkyy meillä siis vähän siellä sun täällä, musta se on vaan aika paras väri vaikkei väri kai olekaan. Kokeilisit säkin joskus jotain muuta kun mustaa, tokaisi rakas mieheni tässä eräänä päivänä. No en takuulla.

8 kommenttia:

 1. Peukku tälle, mäkin tykkään mustasta! Vaatteissa ja sisustuksessa eritoten! :)

  VastaaPoista
 2. Millä langalla olet tehnyt tiskirättisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt ne kaikki Novitan bambu-langalla! Kurkkaas tänne: http://talonpuolikas.blogspot.fi/2014/05/rattitehdas.html

   Poista
 3. Sama täällä, meillä on mustaa kaikkialla (paitsi ei tiskiainepulloissa). Lastenvaatteissakin on paljon mustaa ja musta-valkoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sitten taas poikien vaatteissa ei taida olla yhtään mustaa :D mun vaatekaapista sitä löytyy sitten sitäkin enemmän!

   Poista
 4. :) mä taas en tykkää yhtään mustasta, en omista ainuttakaan mustaa vaatetta, eikä kotonakaan ole mitään mustaa. Paitsi tv, kun mies halusi mustan eikä valkoista.. Värejä se olla pitää, lisäks ruskeeta, luonnonvalkosta.. mutta ei sillä, teillä on tosi kaunis koti, ja toisille se musta vaan sopii niin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meitä on moneksi ;) maailma olisi melkoisen synkkä paikka, jos kaikki olisi tällaisia mustan ihannoitsijoita :D Ei meillä nyt toki pelkästään mustaa ole, esimerkiksi poikien vaatteet on kaikki muita kuin mustia. Ja nyt itseasiassa ostin meidän vessaan jonkin verran turkoosia/minttua sisustuskrääsää :o

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!