keskiviikko 12. elokuuta 2015

Blogikirppis a'la Åblogit

Sunnuntaina Liedossa Vilkkimäen vanhalla meijerillä järjestettiin Åblogien blogikirppis, jossa luonnollisesti oli pakko käydä kun kerran siellä suunnilla viikonloppua vietettiin. Kaappasin siskoni lisäksi mukaan miehen siskon ja lähtiessä lennosta vielä anopin. Väkeä oli paikalla ihan törkeästi ja isot pointsit järjestäjille hyvästä liikenteen ohjauksesta ja muista kirppistelyä helpottavista tekijöistä! Säästyttiin takuulla monelta klommolta ja tuskaiselta parkkipaikan etsijältä, puhumattakaan nälkäisistä ja tuskaisista miehistä. Aurinkoinen sää oli mitä mahtavin blogipöytien kiertelyyn, vaikkakin yhden kierroksen jälkeen ainakin allekirjoittanut oli ihan läkähdyksissä!


Kaikenlaista ihanaa olisi ollut pöydissä tarjolla, mutta itse sain tuhlattua kirppiksellä vain kympin. Hennesin musta bleiseri lähti matkaan kolmella eurolla, puinen A-kirjain kahella egellä, Marimekon raitapaita maksoi myös sen 3e ja Hope ry:n pöydässä laitoin hyväntekeväisyyteen kaksi euroa kotiuttaen pojille muumimuistipelin. Aika hyvin käytetty kybä etten sanoisi!


Vilkkimäen meijerillä sijaitsee myös monia lifestyleputiikkeja, joissa tuli kirppiksen ohella käytyä. Kotilaiturista ostin Mustan keittiösuihketta ja melkein taas ne riisikorit, mutta en sittenkään. Ehkä seuraavalla kerralla? Kotilaituri on kyllä sellainen pieni putiikki, johon saisin helposti upotettua pienen omaisuuden. Mutta onneksi liike sijaitsee sen verran kaukana Tampereelta, ettei sinne tule tehtyä ihan päivittäisiä reissuja. Toki onhan  Kotilaiturilla verkkokauppa...


Joskus pitäisi tehdä kyllä oikein kunnon kirppiskierrosta myös Turun suunnalla, sillä olen huomannut suunnattomasti nauttivani nykyään siitä kiertelystä ja löytöjen tekemisestä. Ostan jonkin verran pojille vaatteita facebookin kirppiksiltä, ja sisustustavaroiden ja huonekalujen metsästäminen ihan oikeilta kirppiksiltä on aika vapauttavaa. Ei aina tarvitse ostaa uutta, jos vanhaa ja hyvääkin tavaraa on tarjolla. Tämän olen minäkin viime vuosina hoksannut ja onhan se aika mahtavaa, jos esineellä on jo tarina takanansa.

Ja niin muuten, pienelle mustalle tuolille löytyi kaveri Torista. Ei ihan identtinen, mutta oikein loistava pari tuolille. Vielä vähän tuunausta, niin on aika hyvä.

Iskeekö kirppistely livenä vai onko facessa klikkailu helpompaa? Vai onko kirppikset teille ihan nounou?

4 kommenttia:

 1. Kiva oli nähdä ja hyviä löytöjä teit! Kyllä oli 10€ arvoa :) Kesän kirppiskierrokset ovat jääneet vähälle mutta livenä parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, oli kiva nähdä! :) Olin itsekin melko tyytyväinen näihin löytöihin!

   Poista
 2. Kesäkirppistely myyjänä tienaten on huisin kivaa. Oma turhake muuttuu toisen iloksi, mistä tulee hyvä mieli. Liedon kirppis houkuttelisi, jos huolisivat mukaan. ;) Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä! Tänään taas vein hyvillä mielin kirppikselle säkillisen itselle turhaa tavaraa, joka toivottavasti löytää jostain muualta uuden kodin.

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!