maanantai 3. elokuuta 2015

Ai siinäkö se taas meni?

Loma nimittäin. Tänään pojat palasivat päiväkotiin ja mies duuniin. Itse painan vielä tämän viikon opiskelujuttuja (ts. makaan siis sohvalla ja katson hömppää) ja työrintama kutsuu ojentamaan esiteinejä viikon päästä. Poikien kahdeksan viikkoa ja miehen neljä viikkoa lomaa meni kuin hujauksessa eikä me tehty oikeastaan mitään. Paitsi käytiin kahdesti Särkänniemessä, lomailtiin Pohjois-Savossa ja Päijät-Hämeessä sekä otettiin vähän laatuaikaa kahdestaan asuntomessuilla ja Porvoossa poikien sählätessä mummilassa. Ainiin käytiinhän me myös liikennepuistossa, monilla pyöräretkillä, uimassa, bussiretkellä Tampereella, kymmeniä kertoja Ideaparkissa ja Ikeassa sekä tehtiin visiittejä molempien isovanhempien luo. Ja niin tosiaan, rempattiin meidän vessa, viimeisteltiin alakerran pesutilat, pestiin matot ja ikkunat ja tuunattiin yhtä sun toista olemassaolevaa huonekalua. Melkein unohtui, lauantaina käytiin vielä Pohjanmaalla Ähtärissä ja Tuurissa.


Eli ei me kyllä tehty mitään tai saatu mitään aikaiseksi tässä loman aikana. Vai onko se vaan se perus tunnetila, joka hyökkää loman loppuessa? Että loma meni hukkaan, kun ei muka tehty mitään? Entäs jos joskus ei ihan oikeasti tekisi mitään, olisi vaan ja nauttisi. Nukkuisi aamulla pitkään ja olla möllöttäisi sängyssä, josta siirtyisi sitten terassin puolelle makaamaan aurinkoon. Siitä sulava valuminen kohti sohvaa, välillä tietysti juoden vähän kahvia ja pakollinen käyminen jääkaapilla. Sitten taas hetkeksi sinne terassin lepotuoliin, josta voikin suoraan ryömiä sänkyyn nukkumaan. Ja seuraavana päivänä sama rutiini uudestaan. 

Äh, se nyt vasta hukkaan heitettyä aikaa olisikin!


Aurinkoista viikkoa teille, ehkä mä sittenkin kaivan sen tenttikirjan esille ja painun vielä hetkeksi takaisin terassille ennen kuin menen hakemaan pojat kotiin! 

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi muutama päivä sitten, ja jostain syystä rakastuin siihen täysin. Vielä opiskelijaelämää viettävänä sinkkuna yleensä ohitan lapsiperheblogit heti ensimmäistä postausta vilkaistuani, mutta nyt jatkoinkin lukemista ja olen pian vuoden 2013 teksteissä asti :D Halusin kertoa tämän, sillä hyvin harvoin ylipäänsä jaksan lukea blogeja kerralla muutamaa postausta enempää. Pidän kirjoitustyylistäsi ja aidosta lapsiperheen arjen kuvauksesta, tällaisia tulee tosi harvoin vastaan. Ehkä vähän myös haaveilen eläväni vielä joskus samanlaista elämää... Sait siis juuri yhden lukijan lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi kiitos, täällä kuules meitsi ihan punastuu tällaisesta kommentista :) mutta ihan mahtava kuulla että blogi kiinnostaa! Toivottavasti pysyt mukana myös jatkossa enkä onnistu höpinöilläni karkottamaan sua ;D

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!