sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sielläkin oli lehmä.

Mutta ei vaan nyt käyty niitä lähempää ihastelemassa. Automatkallakin niitä bongailtiin, kuten myös heinäpaaleja, ojaan kaatuneita rekkoja, Lahden rautatieasemaa, nostureita, tukkipinoja, ABC-torneja ja mäntymetsiä. Mutta silti jäi lehmät mieleen...jep.


Parin päivän kesäreissu on taas tehty ja kotona ollaan. Kyllä sitä kotia vaan osaa ihan erilailla arvostaa, kun käy välillä vähän kauempana. Miten ihanaa onkaan laittaa se pyykkikone pyörimään ja ripustaa pyykit narulle. Tai päästää pojat terassin ovesta ulos, ilman pelkoa siitä, että pojat juoksevat tielle auton alle tai putoavat tyhjään vanhaan kaivoon. Ja aamulla saa valita kaapista just ne vaatteet, mitkä hyvältä tuntuu ja vaikka röhnöttää sohvalla rikkinäisissä verkkareissa koko päivän. Kotona saa juosta ja pomppia aivan vapaasti ja levittää kaikki legot olohuoneeseen, eikä tarvitse pelätä, että milloin se kallis jalkalamppu kaatuu. Voipi olla siis aivan relax ja vaihtaa suunnitelmia vaikka tunnin välein.


Mutta on se reissaaminenkin aika kivaa. Oikeastaan tosi kivaa. Paitsi ne hyttyset. Jos jotain kesässä vihaan, niin sitä surkian ininää. Enivei, yksi reissu taas takana ja toivottavasti kuvista välittyy edes hiukan lomafiilistä. Ja kiitos lisäkäsistä sinne Päijänteen rannoille!

Kesäisiä päiviä teille! Aion nyt tanssia antisadetanssin, jotta tämä harmaus loppuisi ja helteet tulis bäkkiin. Mä haluan taas tuskailla kuumuutta ja grillata sääriä. 

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!